haos u najavi

ŠTA ĆE BITI SA INTERVJUOM MEGAN I HARIJA AKO SE STANJE PRINCA FILIPA POGORŠA: Producenti emisije ne daju odlaganje?

Odbijanje producenata odlaganja velikog televizijskog intervjua Megan i Harija kod Opre Vinfri mogao bi da aktivira "diplomatsku bombu" ako se zdravlje princa Filipa pogorša, tvrde izvori

Šuška se
Autor:
ŠTA ĆE BITI SA INTERVJUOM MEGAN I HARIJA AKO SE STANJE PRINCA FILIPA POGORŠA: Producenti emisije ne daju odlaganje?
Foto: Profimedia

O velikom intervjuu koji će trudna Megan Markl (39) i princ Hari (36) dati u televizijskom gostovanju kod Opre Vinfri 7. marta priča se već neko vreme. Međutim, zbog zdravstvenog stanja princa Filipa koji se leči od infekcije u bolnici, postavilo se pitanje da li će emisija na CBS-u biti povučena.

Producenti intervjua odbijaju da povuku emitovanje eksplozivnog razgovora koji je slavna voditeljka snimila sa vojvotkinjom i vojvodom od Saseksa, čak i ukoliko se zdravstveno stanje Filipa pogorša, kaže insajder za Mirror.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Nije poznato da li je princ Hari tražio od Opre Vinfri i producenata emisije da se odloži emitovanje zbog njegovog dede, koji je juče prebačen u drugu bolnicu kako bi nastavio lečenje.

Opra Vinfri
foto: Profimedia

Da podsetimo, spekuliše se da će u pomenutom intervjuu kraljevski par govoriti o tenzijama unutar kraljevske porodice, borbe koju su vodili sa medijima, povlačenju sa kraljevskih dužnosti i preseljenju u Ameriku, zatim sinu Arčiju i bebi koju očekuju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs