BRAK NA KLIMAVIM NOGAMA

Razvodi se od Trampa čim izađu iz Bele kuće: Ako ga napusti sada, on će je uništiti! (FOTO)

Melanija Tramp navodno planira da se razvede od svog supruga Donalda Trampa one sekunde kada napuste Belu kuću.

Šuška se
Autor:
Razvodi se od Trampa čim izađu iz Bele kuće: Ako ga napusti sada, on će je uništiti! (FOTO)
Donald i Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Neimenovani izor potvrdio je glasine o bračnim trzavicama prve dame Amerike i predsednika Donalda Trampa i dodao da je Melanija odlučila da napusti svog supruga.

U knjizi o slavnom bračnom paru iz 2018. godine, autorka je pisala i tada da prva dama želi da ga napusti ali da je to nemoguće dok se nalaze na ovoj poziciji.

"Ako Melanija odluči da ga ostavi dok je još uvek na vlasti, on će pronaći način da je uništi, " napisao je autor ove knjige. " Po mom mišljenju, Melanija broji minute i jedva čeka da se završi njegov politički mandat, kako bi se što pre razvela od njega."

Melanija Tramp običan poslovni stajling podigla na viši nivo: Prva dama savršeno uklopila boje! (FOTO)

foto: Profimedia

Tramp navodno ima podatke o svojoj supruzi i načinu na koji je svojevremeno došla do vize za Ameriku, koji po svemu sudeći nije bio "skroz legalan", pa može da upotrebi to protiv nje i da je uništi.

Važno je naglasiti, da autor spomenute knjige, Omarosa Njumen, nije navela razloge zbog kojih se Melanija odlučila na razvod.

U međuvremenu, Melanija je razgovarala o svom braku sa Trampom u jednom skorašnjem intervjuu. Svesna je da se o njihovom braku mnogo govori i pretpostavlja, pa je odlučila da stvari postavi na svoje mesto.

"Ja poznajem svog supruga. Mi imamo sjajnu vezu. Oboje smo jako nezvisni. Svako od nas zna svoje zadatke i uloge i mi smo sa tim srećni," rekla je Melanija.

Ranije ove godine jedan magazin je objavio isečak iz emisije kada su zajedno dali intervju na svoju petnaestogodišnjicu braka. U tom razgovoru, Melanija je priznala da je podržala svog supruga da se kandiduje za predsednika Amerike i da su mnogo puta razgovarali o njegovoj političkoj karijeri. Takođe, tom prilikom su obelodanili da su potpuno "jednaki" u braku, na šta se Tramp malo našalio i rekao da je možda ona za nijansu ispred njega.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs