I DALJE SE IMA ČIME DA SE POHVALI

Pamela Anderson (54) izgleda neverovatno: Slavna plavuša se slikala potpuno gola! (FOTO)

Da joj skidanje pred objektivima nije nikakav problem, već da u tome zaista uživa, Pamela Anderson dokazala je mnogo puta, zato ne nikog ne iznenađuje njena nova kampanja u kojoj pozira bez ijedne krpice na sebi

Star look
Autor:
Pamela Anderson (54) izgleda neverovatno: Slavna plavuša se slikala potpuno gola! (FOTO)
Pamela Anderson, Foto: Profimedia

Iako se poslednjih godina povukla iz posla i nekako odmakla iz medijskog prostora, 52-godišnja glumica i Plejbojeva zečica Pamela Anderson ponovo je uspela da obraduje svoje brojne obožavatelje.

Naime, prihvatila je novi posao i uskoro će osvanuti na plakatima modne kuće Ashoka Paris.

Nova kampanja za torbice upravo Pamelu stavlja u fokus, a na snimanju se atraktivna plavuša skinula do gole kože. Pamela je sama dizajnirala jednu kolekciju za brend koji torbe izrađuje od veganske kože, a kako bi privukla pažnju na njih, skinula se i legla na ružine latice.

Već godina Anderson je velika zagovornica prava životinja koja se protivi svakom obliku okrutnosti prema životinjama. Luksuzne torbice od veganske kože koje je dizajnirala proizvode se u Italiji, a osim što njihovu izradu životom nije platila nijedna životinja, unutrašnjost torbica izrađena je od materijala napravljenog od recikliranih plastičnih flaša.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs