dŽEJMS VAN DER BIK

Tragedija za tragedijom: Glumac iz obožavane tinejdžerske serije 90-tih izgubio još jedno dete! (FOTO)

Prošla godina se za Džejmsa Van Der Bika i njegovu suprugu Kimberli završila na zaista tužan način. Naime, par je izgubio šesto dete, a kada su ove godine saznali da ponovo čekaju dete, dogodilo se ono najgore.

Vip roditelji
14:54h Autor:
Tragedija za tragedijom: Glumac iz obožavane tinejdžerske serije 90-tih izgubio još jedno dete! (FOTO)
Džejms Van Der Bik sa porodicom, Foto: Profimedia

Glumac Džejms Van Der Bik, kojeg znamo kao Dosona iz popularne serije 90-ih "Dawson's Creek", otkrio je jako tužnu vest. Nakon što je njegova supruga Kimberli Bruk u oktobru prošle godine imala spontani pobačaj njihovog šestog deteta, ponovo se dogodila tragedija o kojoj je glumac obavestio javnost putem Instagrama.

"Nakon što je proživela brutalan i vrlo javan spontani pobačaj, bili smo van sreće kad smo saznali da ponovo očekujemo bebu. Ovoga puta srećnu vest smo čuvali samo za sebe. Ali, prošlog vikenda ponovo nas je zadesila tragedija - Kimberli je pobacila u 17. nedelji trudnoće. Duša koju smo toliko iščekivali dala nam je lekciju koja nije uključivala prisutnost na ovom svetu", napisao je slomljeni glumac.

U tom trenutku, rekao je, nešto mu je sinulo:

"Moramo se više i bolje brinuti jedni o drugima", rekao je Van Der Bik koji u braku s Kimberli ima ćerke Oliviju (9), Anabel (6) i Emiliju (4) i Gvendolin (12 meseci) i sina Džošuu (8) i nastavio:

"Svet trenutno trpi veliku bol. Prisutno je negiranje, šok, bes...svi ti stari obrasci koji nam se vraćaju kada proživljavamo traumu. I ne postoje reči koje mogu ublažiti tu bol. A izlaz iz toga? On počinje s otvorenim umom i razmišljanjem o ovom pitanju: "Kako se možemo bolje brinuti jedni o drugima? I svim porodicama koje su prošle ili prolaze isto - niste sami!", poručio je glumac.

Tragedija za tragedijom

Nakon prošlog pobačaja obitelj Van Der Bik bila je "potpuno slomljena", a kako bi se utešio i dobio podršku, glumac je tragično iskustvo takođe podelio s fanovima:

"Supruga i ja prošli smo najgoru noćnu moru koja se može dogoditi porodici. Izgubili smo bebu. Šta god stajalo iza toga, nema više naše bebice. Nikad ne znate zašto se takve stvari događaju, to je ono što sam rekao svojoj deci pokušavajući im objasniti zašto smo ostali bez željenog deteta. Ono što svi znate, događa se i nama, a to je da nas je tragedija zbližila, otvorila nam srca, produbila osećaj zahvalnosti za sve što imamo. To vas čini većim čovekom", napisao je tada Van Der Bik, otkrivši da su isto ranije prošli već tri puta, a sada nažalost i pet.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs