Nevera

Bivši muž Kristi Brinkli verio 40 godina mlađu devojku: Našao sam srodnu dušu! (FOTO)

Dok je bio u braku sa Kristi Brinkl, varao je sa devojkama koje su imale oko 18 godina

Šuška se
Autor:
Bivši muž Kristi Brinkli verio 40 godina mlađu devojku: Našao sam srodnu dušu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Peter Kuk, bivši muž Kristi Brinkli, ovih dana privlači pažnju sa svih strana. Naime, 60 - godišnji arhitekta nedavno se verio sa 21 - godišnjom devojkom Albom Dženko, piše sajt People.

"Presrećni smo," izjavio je Kuk.

Srećni par je nedavno bio na odmoru na Santoriniju u Grčkoj, a Peter je sudbnonosno pitanje postavio svojoj devojci uz šestokaratni dijamantski prsten.

Ona je imala 16, on 58 kad su se zaljubili: Ovako njen život danas izgleda uz 42 godine starijeg muškarca!

foto: Profimedia

"Smatramo da smo izuzetno srećni što smo se našli. Radujemo se blaženstvu zajedničnog života," prokomentarisao je arhitekta.

Peter Kuk (60) iz braka sa Kristi Brinkl (65) ima dvoje dece, kćerku Sejlor (21) i sina Džeka (24). Svoju novu izabranicu našao je pre godinu dana na jednoj privatnoj zabavi na Hemptonu. Inače, mlada Alba je još uvek student i planira da diplomira 2021. godine.

Ovo će Peteru biti treći brak. On je bio u braku sa Kristi Brinkli od 1996. godine do 2008. godine, a par se razveo nakon što je otkriveno da je Peter varao Kristi sa 19 - godišnjom asistentkinjom.

Zatim je ušao u brak sa Suzan Šov, ali je i taj brak propao zbog nevere. Tadašnju suprugu Peter je prevario sa 18-godišnjom Samantom Kol.

Kada su se venčali ona je imala 51. godinu, a on samo 17: Nakon 18 godina braka, evo šta se sa njima desilo! (VIDEO, FOTO)

foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs