nEOBIČNA LJUBAVNA PRIČA

Kada su se venčali ona je imala 51. godinu, a on samo 17: Nakon 18 godina braka, evo šta se sa njima desilo! (VIDEO, FOTO)

Ljubav je slepa, ljubav ne zna za godine, ljubav.... (nastavite niz)

Lifestyle
Autor:
Kada su se venčali ona je imala 51. godinu, a on samo 17: Nakon 18 godina braka, evo šta se sa njima desilo! (VIDEO, FOTO)
Foto: printscreen/youtube/ SWNS TV

Danas vam predstavljamo jednu ljubavnu priču. Voleli bismo da čujemo vaše mišljenje o ovoj vezi. U njoj nema rastanaka, suza, napuštanja, samo bajka .... ili, kako god želite.

Neko će reći da je ovo previše. Neko je siguran da starost nije prepreka, samo ako je ljubav prava. Jel se vi sećate ove ljubavne priče?

Sve više čujemo za veliku razliku u godinama između bračnih partnera. Starice se udaju za dečake, dok su stariji ljudi oduševljeni mladim suprugama. Ali pre 18 godina to je bilo šokantno! Čak i ako se ta priča dogodila u tolerantnoj Americi.

Upoznajte Džeja (36) i njegovu suprugu Lindu (70)! Upoznali su se pre 18 godina i od tada su prilično srećni - sudeći po fotografijama.

Njihov prvi sastanak dogodio se u kolima. Mladi 17 - godišnji Džej je došao da nauči da vozi automobil, a iskusna Lin mu je pokazivala osnove. Ona je bila razvedena i sama je odgajala dvoje dece. Lin je bila 10 godina starija do Džejove majke.

Oboje su pričali kako su odmah osetili međusobnu hemiju, ali nisu priznali to jedno drugome. Onda je jednog dana sa radija do njih doprla romantična muzika i njih dvoje su se poljubili.

Poljubac je bio početak svega. Od tada se više nisu razdvajali, a i dan danas skoro svaki dan provode zajedno.

U početku se par suočio sa ismevanjem i pritiskom okoline. Rodbina je Lindi govorila kako će da upropasti mladića. Njena, tada 13 godišnja kćerka je odbila da upozna majčinog budućeg supruga.

Džejevi roditelji su bili zgroženi, kao i prolaznici kojima nije bilo jasno zašto mladić "ljubi svoju majku".

Međutim, vremenom se situacija stišala.

Džej i Linda su se venčali i do sada su navikli na osude i nerazumevanje okoline. Vole se i to im je najvažnije.

Tom Henks: Ovo su moja pravila za srećan brak dug 31 godinu! (FOTO)

Supružnici se danas bave prilično profitabilnim poslom. Pre nekoliko godina su otvorili pekaru i malu prodavnicu.

Pre četiri godine Džeju je umrla majka, a Lin je tada odlučila da mu bude i supruga i majka. On sam za sebe kaže da je veliko dete i da ga Lin pazi kao rođeno dete.

Oni nemaju zajedničku decu, ali Lin ima sedmoro unučadi o kojima vodi računa kao i svaka baka.

Da li ovo vama liči na bajku?

6 razloga zašto je bolje imati dobar razvod nego loš brak

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs