Demi Mur na potezu

Ešton Kučer ima mali paket

Demi Mur planira ne baš običnu osvetu koja će poniziti nevernog supruga, dok on uživa u zagraljaju mlade i prelepe Mile Kunis
Šuška se
05:40h
Ešton Kučer ima mali paket

Prema navodima magazina Star, Demi Mur (Demi Moore) planira da pokaže svetu kompromitujuće fotke svog bivšeg supruga, Eštona Kučera (Ashton Kutcher). Ova vest nije toliko šokantna, kada znamo da je tokom srećnih dana Ešton na svom Twitter nalogu postavio sliku pozadine svoje tadašnje supruge. Ono što je šokantno je veličina, tačnije, nedostatak muškosti kod glumca koji važi za jednog od velikih zavodnika Holivuda.

Ovo nije prvi put da je "paket" Eštona Kučera na tapetu. Njegova bivša devojka, tragično preminula Britani Marfi (Brittany Murphy) je već govorila o njegovoj malenkosti. Još kada bi se sadašnja Kučerova devojka, Mila Kunis oglasila, imali bi prilike da uživamo u pravom malom spektaklu.

Podsećanja radi, Kučer je sa Murovom proveo 6 godina braka, a njegova neverstva, koja nije skrivao, su Murovu doveli do centra za rehabilitaciju, dok je on prošao nekažnjeno. Nage fotografije možda neće naškoditi karijeri nevaljalog Eštona, ali će svakako uzdrmati njegov ego.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs