Princ Heri ne ume da čuva tajnu

Da li je na putu kraljevski dečak?

Iako se kraljevska porodica trudi da trudnoća Kejt Midlton protekne što mirnije, nemirni princ Heri je toliko oduševljen što će postati ujak, da je sasvim slučajno otkrio pol bebe. Nakon toga, uslikan je sa plavim plišanim medom, a stanje na kladionicama u Britaniji se nakon ovih događaja dramatično izmenilo.
Šuška se 06.05.2013. - 16:50h

Kako pišu tabloidi sa Ostrva, Kejt (Kate Middleton) je želela dečaka, a Vilijam (Prince William) devojčicu. Ako je sudeći prema ranijim zbivanjima, Kejt uvek dobije šta želi. U medije je procurela i vest da je vojvotkinja naručila svetlo plava kolica za bebu, te izgleda nećemo morati da čekamo jul, kada joj je termin za porođaj, kako bismo saznali pol deteta.

 

Ali, nije sve Herijeva (Prince Harry) krivica. Šuška se da je i princeza Judžin (Princess Eugenie) od prevelikog ushićenja zbog prinove, razotkrila prijateljima pol deteta, iako neki izvori tvrde da sem kraljice Elizabete (Elizabeth II) i budućih roditelja niko, zaista, ne zna da li će Britanija dobiti naslednika iz prvog pokušaja.

 

Ali, spekulacijama tu nije kraj. Prema predviđanjima, ukoliko se rodi devojčica, zvaće se Aleksndra, Elizabeta ili Dajana. Ukoliko na svet dođe dečak, najveće šanse ima da se zove Džordž, Čarls ili Edvard. Ludnica je sa Ostrva zarazila i ostale evropske zemlje, te se čak zna i u kojoj bolnici se očekuje rođenje prvog deteta Princa Vilijema. Kejt i Vilijam ćute, obavljaju svoje dužnosti, a jedna od njih je bila i poseta studiju u kom je sniman Hari Poter.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs