Kira Najtli i Džejms Rajton

Sasvim neobična svadba

Nakon dve godine zabavljanja, engleska ruža i zvezda filma Ana Karenjina, rekla je sudbonosno "da", svom dečku, britanskom rokeru. Iako ovo nije bilo venčanje kakvo se očekivalo od holivudske miljenica, mladenci su uživali u intimi i radosti koju su podelili sa samo 11 gostiju.
Star wedding 08.05.2013. - 10:23h
1 / 3

Dok je svet nagađao ko će dizajnirati venčanicu, gde će se održati ceremonija i ko će se sve pojaviti od svetskog džet seta, Kira Najtli (Keira Knightely) je stala na ludi kamen. Britanska filmska zvezda i njen sada već suprug, Džejms (James Righton), iz benda Klaxons, su se venčali na porodičnom imanju na jugu Francuske. Modni znalci su predvideli da će lepa Kira nositi Rodarte, ali nisu očekivali da će izvući haljinu koja je napravljena za nju još 2008. godine i koju je već prošetala crvenim tepihom. Preko jednostavne haljine, Kira je nosila malu belu Chanel jaknu.

 

Najtlijeva je tokom gostovanja u emisiji kod Elen Dedženeris (Ellen DeGeneres), još u novembru prošle godine, izjavila da je velike ceremonije zbunjuju, ali niko nije očekivao toliko opušten i neformalan svadbeni dan. Neki od malobrojnih gostiju su se čak pojavili u papučama, a nakon venčanja mlada i mladoženja su se uputili u nepoznatom pravcu u Renault Clio-u. Paparaci su uspeli da uhvate tek nekoliko slika, a ko je bio od gostiju, ostaje misterija.

 

Kira i Džejms su se pridružili zvezdama koji su svoja venčanja shvatila veoma intimno, a među njima su Kalista Flokhart (Calista Flockhart) i Harison Ford (Harrison Ford), Met Dejmon (Matt Damon) sa suprugom i Kirina sunarodnica i koleginica Kejt Vinslet (Kate Winslet), kao i Džejms Bond, Danijel Kreg (Daniel Craig) i Rakel Vajs (Rachel Weisz).

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...