Daleko je dogurao od Veselih 70-ih

Ešton Kučer otkrio svoju najveću tajnu (VIDEO)

Da li zbog uloge Stiva Džobsa ili zbog veze sa Milom Kunis, Ešton Kučer je pokazao svoje novo lice na dodeli nagrada u Los Anđelesu uz govor koji je postao hit preko noći
Šuška se
15:24h
Ešton Kučer otkrio svoju najveću tajnu (VIDEO)
Foto: AP

Nije tajna da mnoge poznate ličnosti promene ime pre nego što postanu prave zvezde, ali je Ešton Kučer (Ashton Kutcher) iznenadio sve kada je na dodeli Tin nagrada (Teen Choice Awards) otkrio da je njegovo ime zapravo Kris (Chris). Zatim je publici rekao tri stvari koje je naučio pre nego što je postao Ešton. Izjavio je da je imao sreće jer mu je svaki posao bio odskočna daska za naredni, još od 13. godine, kao i da veruje da se do dobre prilike dolazi upornim radom.

http://www.youtube.com/watch?v=zuBSRC1zpHw

Dobitnik Ultimativne nagrade (Ultimate Choice Award) je promenio ime sa 19, kada je rešio da se bavi glumom, a Ešton je njegovo srednje ime.

Eštonov govor je bio poprilično dug i komleksan za jednu ovakvu manifestaciju. Tinejdžerkama, koje su vrištale u publici je rekao da biti seksi nema veze sa glupostima koji im prodaju.

”Najseksi stvar na svetu je biti pametan” dodao je popularni glumac koji planira da sa Milom Kunis uskoro zasnuje porodicu.

Za kraj je objasnio da su sve oko nas stvorili ljudi koji nisu ništa pametniji od nas i poručio fanovima da grade život, a ne da ga samo žive.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs