Protiv paparaca

Hale Beri i Dženifer Garner pokušavaju da zaštite svoju decu

Holivudske zvezde svedočile su pred zakonodavnom komisijom kalifornijskog parlamenta, tražeći da se izglasa zabrana fotografisanja dece poznatih ličnosti i uvedu drakonske kazne
Šuška se 14.08.2013. - 17:37h Autor: Tanjug
Foto: AP

Dve glumice Hale Beri (Halle Berry) i Dženifer Garner (Jennifer Garner) došle su u Sakramento kako bi podržale predlog zakona koji proširuje definiciju uznemiravanja maloletne dece njihovim fotografisanjem i snimanjem bez dozvole roditelja.

 

"Mi nismo samo razmažene zvezde. Mi smo i majke koje pokušavaju da zaštite svoju decu", izjavila je Beri, dodavši da se zbog navalentnih paparaca njena ćerka Nala (5) plaši da ide u školu.

 

"Tražim od vas, kao roditelje, da obratite pažnju na ovaj problem. Da li biste postupili drugačije da su u pitanju vaša deca?", upitala je Garner.

 

"Postalo je neizdržljivo. Ne znamo kako da zaštitimo decu. Paparaci nas stalno prate, u školu i kod lekara. Ne mogu stalno da se svađam sa njima iz dana u dan. Traumiraju mi decu", navela je surpuga Bena Afleka i majka troje dece od sedam, četiri i jednu godinu.

 

Američki mediji i paparaci su zbili redove protiv predloženog zakonskog teksta za koji kažu da ograničava pravo na informisanje.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...