A, ni suprug nije prezadovoljan njenim ponašanjem...

Koleginice ne podnose Gvinet Paltrou

Da li ste se zapitali zašto se jedna od nekada omiljenih plavuša Holivuda pojavljuje samo na prijemima, ali ne i velikim ekranima? Nastavite da čitate, pa ćete i vi saznati ono što mi već znamo.
Šuška se 02.06.2013. - 11:55h

Madona (Madonna) ne želi ništa da ima sa njom, Kejt Hadson (Kate Hudson) misli da je snob, Dženifer Garner (Jennifer Garner) smatra da se ponaša kao zla navijačica, a Džej Lo (Jennifer Lopez) nema strpljenja za njene umišljene probleme. I, dok se Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) smeška sa nove reklame kuće Hugo Boss, Holivud o njoj, navodno, nema da kaže ništa lepo. U stvari, čak je i najbliži izdaju, poput dugogodišnje prijateljice Ris Viterspun (Reese Witherspoon), a ni suprug Kris Martin (Chris Martin) nije presrećan što se njegova draga, inače najlepša žena po mišljenju People magazina, ponaša kao da je kraljica majka.

 

Naravno, kao što se i dalo očekivati, PR tim četrdesetogodišnje glumice je porekao sve ove glasine, ali nijedna od pomenutih dama nije stala na stranu gospođe Paltrou. Nakon što su tabloidi zakuvali ovu čorbu, postavlja se pitanje šta Gvinet radi po ceo dan? Vodi decu u školu i vežba po nekoloko sati, usput smišljajući kako da dođe do Anđeline Džoli (Angelina Jolie). Zašto baš do Anđeline? Pa, ako je verovati žutoj štampi, koja isuviše često bude u pravu, Anđelina je najmoćnija žena Holivuda, te ako joj se Gvinet približi, neće ni imati interesovanja za svoje stare prijateljice.

 

Na listu intersovanja i dostignuća, Gvinet se ove godine može sem manekenske, pohvaliti i aplikacijom koja vam pruža uvid u Los Anđeles kroz njene oči. Aplikacija je nastala nakon što je zaposlena mama dvoje dece objavila knjigu recepata It's All Good. Što se glume tiče, uvek ćemo imati filmove Talentovani gospodin Ripli i Velika očekivanja, a što se novih projekata tiče, nisu vredni ni pomena.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...