Šta to krije muzičko-glumački par?

Ispovesti bračnog para: Kris Martin i Gvinet Paltrou

Frontmen benda Coldplay i njegova supruga, holivudska glumica, su česta meta tabloida, ali i lifestyle magazina, a svojim izjavama daju prostora i novinarima i čitaocima da se slatko nasmeju
Šuška se
19:54h
Ispovesti bračnog para: Kris Martin i Gvinet Paltrou

Najpre je Gvinet Paltrou (Gwyneth Paltrow) izjavila da joj je udaja najbolja životna odluka. Zatim se oglasio njen suprug, pevač benda Coldplay, koji je objasnio zašto je uopšte postao muzičar. Kako Kris Martin (Chris Martin) kaže, on nije prirodno zgodan kao Džud Lou (Jude Law), te je muzikom počeo da se bavi kako bi došao do devojaka.

Usledile su izlave Paltrouve o botoksu i njenom mladolikom izgledu. Naime, gospođa Paltrou ne veruje u botoks, iako je eksperti svrstavaju u žene zavisne o magičnu supstancu koja briše godine. Kožu neguje kremama iz Francuske, a divi se Francuskinjama koje nisu opsednute godinama i starenjem. Osim striktne dijete i vežbanja, uz francuske kreme, čini se da se Gvinet puno toga odriče zarad lepote. Ipak joj se desi da prekrši dijetu, te popije kapućino u Starbaksu, a ponekad pojede i parče sira.

Takođe, glumica se ne slaže sa doktorima da je sunčanje opasno po zdravlje. Za britanski Cosmopolitan je izjavila da nešto što je prirodno ne može da bude loše. Zapravo je odlično provesti na suncu barem 15 minuta dnevno, ako je verovati najomraženijoj plavuši Holivuda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs