još ne veruju

Hrabra mlada: Nećete verovati u čemu je Serena Vilijams išla do oltara! (FOTO)

Dok je haljinom kao iz bajke mamila uzdahe, sa nakitom vrednim 3.5 miliona dolara, za obuću u kojoj je prošetala do oltara imala je zanimljiv izbor

Star look
19:33h Autor:
Hrabra mlada: Nećete verovati u čemu je Serena Vilijams išla do oltara! (FOTO)
Foto: Profimedia

Kada se radi o izboru obuće Serena Vilijams uvek stavlja udobnost na prvo mesto, pa se time vodila i kada je reč o njenom venčanju.

Naime, 36-ogodišnja teniserka se udala za osnivača Snepčeta Aleksisa Oanijana na intimnoj ceremoniji u Nju Orleansu. Venčanju su prisustvovali samo porodica i najbloži prijatelju, uključujući Bijonse i Kim Kardašijan.

Dok je haljinom kao iz bajke mamila uzdahe, sa nakitom vrednim 3.5 miliona dolara, za obuću u kojoj je prošetala do oltara imala je zanimljiv izbor. Umesto upečatljivih, vrtoglavo visokih potpetica Serena se odlučila za par ručno rađenih Najki Kortez patika ukrašenih sa srebrnim i zlatnim kristalima.

Udala se Serena Vilijams: Svadba od milion dolara!

Ono što je zanimljivo jeste da je svaki kristal ručno zalepljen na patike samo nekoliko sati pre ceremonije. Verujemo da ste iznenađeni ovim neobičnim izborom kao što smo i mi bili, a u videu možete da vidite kako je izgledao proces stavljanja kristala!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs