Stala na ludi kamen

Udala se Serena Vilijams: Svadba od milion dolara!

Od dekoracije prostora do zvanica - sve je bilo superekskluzivno

Wedding
11:18h Autor:
Udala se Serena Vilijams: Svadba od milion dolara!
Foto: AP / Aaron Favila

Slavna američka teniserka Serena Vilijams sinoć je izgovorila sudbonosno Da dugogodišnjem dečku Aleksisu Ohanijanu, milioneru i suvlasniku društvene mreže Reddita. Par je pre nešto više od 2 meseca dobio ćerku.

Ako je verovati pisanjima stranih medija, svadba je koštala čitavo bogatstvo.

Oko milion dolara bilo je potrebno da se ugosti 200 ekskluzivnih zvanica na ekskluzivnom mestu, za odeću, dekoraciju, hranu...

Ceo blok oko Centra za savremenu umetnost u Nju Orleansu, u kojem je održan svečani prijem, bio je zatvoren za pešake i saobraćaj, a gostima venčanja jedno je bilo zabranjeno - nisu smeli da unose mobilne telefone.

Raskošnoj svadbi prisustvovale su najpoznatije ličnosti Amerike, ukljućujući Bijonse, Evu Longoriju, Kim Kardašijan, ali i Anu Vintur, zbog koje je unošenje telefona bilo zaboranjeno. Naime, šuška se da će Serena prodati ekskluzivne fotografije sa venčanje slavnom modnom listu Vog, na čijem je čelu Ana.

Serena Vilijams dala je sve od sebe da nijedna fotografija sa venčanja ne procuri, u čemu je izgleda i uspela - još uvek nema nijedne, čak ni na Instagramu.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs