plazma priče

Omiljena poslastica svih generacija: Plazma slavi 50. rođendan!

Plazma je pripremila jedno divno iznenađenje za svoje verne potrošače

Zanimljivosti
10:37h Autor:
Omiljena poslastica svih generacija: Plazma slavi 50. rođendan!
Foto: Promo

Detinjstvo je definitivno jedan od najlepših perioda u životu većine ljudi. Određeni događaji, mirisi i ukusi urežu nam se u pamćenje od malih nogu, nikada ih ne zaboravljamo i uvek ih se rado sećamo.

Ah, taj bezbrižni period kada nam je najveća briga bila da se ne smrači rano, pa da moramo u kuću...

Pored igre, bakinog šporeta i bezbrižnog uživanja u danima ispunjenim smehom, ogromnom broju ljudi prva asocijacija na detinjstvo jeste - Plazma!

Već 50 godina, Plazma je neizostavni deo torti, kolača, omiljenog obroka poznatijeg kao "Plazma i mleko"... Deo našeg svakodnevnog života! Ko bi rekao da je prošlo toliko vremena?!

Plazma nas prati bukvalno kroz ceo život - kao omiljena užina u školi, brzi, okrepljujući obrok na poslu, do najukusnijeg hrskavog uživanja uz čaj i kafu, dok udobno ušuškani odmaramo kod kuće.

Klasična, posna, dijet, slana ili sa čokoladom, birajte po sopstvenom ukusu, ali jedno je sigurno - koji god izbor da napravite, Plazma je uvek pun pogodak!

Kao i do sada, Plazma nastavlja da prijatno iznenađuje svoje verne potrošače.

U znak zahvalnosti što je i dalje omiljeni član svake porodice i proizvod u koji roditelji svih generacija imaju najviše poverenja kada je reč o ishrani njihovih najmilijih, Bambi je za vas pripremio Plazma priče prepune toplih emocija.

U pitanju je divna umetnička retrospektiva kako Plazma prati svaki dragoceni trenutak u našem životu.

Gledajte i uživajte!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs