Da li vam se dopada?

Žena od kamena: Kameron Dijaz sve mišićavija! (FOTO)

Glumica ima telo za kojim uzdišu svi muškarci i na kojem joj zavide sve dame
Star look
06:20h Autor:
Žena od kamena: Kameron Dijaz sve mišićavija! (FOTO)
Foto: Profimedia

Glumica Kameron Dijaz ima telo za kojim uzdišu svi muškarci i na kojem joj zavide sve dame. Nedavno je za britanski Vogue rekla kako je tajna njenog dobrog izgleda redovan seks, ali ovi mišići nisu samo od toga.

Žena bez mane: Ovako Monika Beluči izgleda u kupaćem kostimu! (FOTO)

Uvek vedra i nasmejana glumica otkrila je i svoju formulu dobre linije i mladolikog izgleda. Životna energija Kameron Dijaz je u usponu, jer ona ne haje za godine, već živi punim plućima - radi, zaljubljuje se, pazi kako se hrani i surfuje.

A photo posted by Cameron Diaz (@camerondiaz) on Dec 17, 2013 at 12:04pm PST

"Dok sam bila u dvadesetim godinama jela sam prženu hranu od jutra do mraka. Ali, morala sam to da promenim. Obožavam prženu piletinu i pomfrit. Sada ih ne jedem. Sa godinama sam shvatila da sam se previše trudila da svarim sve što pojedem, pa sam odlučila da to nije fer prema mom telu. Ako svoje telo hranite đubretom, brže će da se uruši, pa sam odlučila da prestanem", jednom prilikom izjavila je Kameron.

Zbrčkano telo Donatele Versaće: Poznata kreatorka zaprepastila sve! (FOTO)

Umesto teške, pržene hrane, leti jede grilovano povrće sa začinskim biljem, piletinom, ribom i škampima i sve to sa kapljicom ulja. Popularna glumica u hranu so dodaje tek kada je skine sa roštilja. Naravno, uopšte ne jede beli hleb i pastu od belog brašna.

Već više od dve decenije Kameron vežba svakodnevno, a kao rezultat ima neverovatno zategnuto i mišićavo telo.

Da li vam se dopada kako Kameron Dijaz izgleda?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs