neli furtado

DOŽIVELA NERVNI SLOM NA SCENI, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Sada se pojavila u haljini koja ne prašta ni najmanju MANU

Neli Furtdado se proslavila pesmom ''I am Like a Bird'' iz 2000-te godine na svom debitantskom albumu "Whoa, Nelly!", a onda su usledili veliki hitovi ''Promiscuous'', ''Say it Right'' i ''Maneater'' koji su bili na vrhu muzičkih lista. Onda je potpuno nestala iz javnosti...

Star look
Autor:
DOŽIVELA NERVNI SLOM NA SCENI, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Sada se pojavila u haljini koja ne prašta ni najmanju MANU
Neli Furtado, Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

MTV Video Music Awards je američka dodela nagrada koju MTV dodeljuje od 1984. godine, a ove godine održana je u Nju Džerziju. Kao apsolutna pobednica ove godine je izašla Tejlor Svift koja je osvojila 11 nominacija i od tih 11, osvojila devet nagrada.

Brojni poznati su se okupili, a među njima i kanadska pevačica, producentkinja i glumica portugalskog porekla - Neli Furtado (44).

Neli je bila i prezenterka jedne od kategorija, a na dodeli se pojavila u dugoj crnoj haljini. Ono što je sve oduševilo je to kada se okrenula i pokazala potpuno gola leđa skroz do zadnjice, čime je istakla svoju savršenu figuru.

Neli Furtado
foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

Inače, Džastin Timberlejk, Nelu Furtado I Timbaland 2007. godine objavili su hit 'Give It To Me' koji danas na Jutjubu ima preko 150 miliona pregleda, a nedavno su se ponovo okupili i nakon 15 godini slavni trio snimio je novu pesmu.

Podsetimo, proslavila ju je pjesma ''I am Like a Bird'' iz 2000. godine, a onda su usledili veliki hitovi ''Promiscuous'', ''Say it Right'' i ''Maneater'' koji su bili na vrhu muzičkih lista, a u trenutku najveće slave Neli je odlučila da se povuče nakon što je 2006. godine doživela nervni slom - i to na pozornici.

Neli Furtado
foto: Collin Xavier/Image Press Agency ABACA / Abaca Press / Profimedia

– Bila sam na turneji na kojoj je bila i moja ćerka. Bila sam i majka i pevačica, bila sam strašno iscrpljena. Jedne noći stala sam na pozornicu i shvatila pod kakvim sam stresom. Plakala sam za vreme prve dve pesme i tada sam odlučila da ću se odmoriti od muzike, otišla sam kući. Tada sam shvatila da samo želim da budem kod kuće sa porodicom – rekla je Neli u jednom intervjuu pa otkrila nije znala da se nosi s velikom količinom slave koju je dobila u tako kratkom roku.

Ali sada se čini kako je napokon vreme da se ova talentovana i prelepa pevačica vrati na scenu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs