ČUVENI FRAJER PRONAĐEN JE NAG S OMČOM OKO VRATA U ORMARU: Svi misle da je ovo razlog smrti, 1 detalj je POSEBNO BIZARAN

Dejvid Karadin je preminuo 2009. godine pod nerazjašnjenim okolnostima, a način na koji je izgubio život je nestvaran, ceo svet je tada ostao bez teksta!

Celebrities
18:02h Autor:
ČUVENI FRAJER PRONAĐEN JE NAG S OMČOM OKO VRATA U ORMARU: Svi misle da je ovo razlog smrti, 1 detalj je POSEBNO BIZARAN
Dejvid Karadin, Foto: NBC - Universal Television / Christophel Collection / Profimedia

Dejvid Karadin ostao je ikona filmske industrije, a njegova uloga u popularnoj TV seriji "Kung Fu" i rad s Kventinom Tarantinom u "Kill Bill" filmovima obeležili su ga kao jednog od najprepoznatljivijih glumaca svoje generacije. Njegova strast prema borilačkim veštinama bila je očigledna, a sa druge strane, obožavao je zabavu i bio vrlo duhovit.

Potiče iz glumačke pororidce, a rođen je 8. decembra 1936. godine u Kaliforniji, a imao je prilično burno detinjstvo s obzirom na to da su njegovi roditelji razvodili, pa ponovo stupali u brakove.

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

Veoma zamršeni odnosi među majkom i ocem naveli su tada petogodišnjeg Dejvide da pokuša da izvrši samoubistvo vešanjem. Kasnije je priznao da je odlučio da digne ruku na sebe, jer je saznao da brat i on imaju različize biološke očeve.

"Otac me je spasio tada, ali mi je oduzeo kolekciju stripova i spalio ih", ispričao je Karadin svojevremeno.

Glumačku karijeru započeo je ulogama u televizijskim serijama šezdesetih godina, ali najveća slava je usledila serijom "Kung fu", koja je u Americi počela sa prikazivanjem 1972. godine, a onda i u ostatku sveta i tajala je sve do 1975.

Dejvid Karadin
foto: Profimedia

Misteriozna smrt

Karadin je na Tajland, pred svoju smrt, stigao kako bi radio na poslednjem filmu pod nazivom "Stretch". Odseo je u luksuznom hotelu "Nai Lert Park". Međutim, kada se nije jedne noći pojavio na večeri, niko se nije mnogo uznemirio.

Mislili su da, jednostavno, odmara u svom apartmanu. Ipak, njegovo beživotno telo našla je sobarica oko pola 12. Karadin je nađen 2009. godine potpuno nag i obešen u velikom ormaru svoje sobe, u kojoj je boravio sam.

Telo je, potom, odneto na autopsiju, pa je pokrenuta i istraga. Portparol je odmah izjavio da je njegova porodica stopostotno sigurna da nije u pitanju samoubistvo.

Ipak, detalji su bili prilično uznemirijući. Kako se navelo, dok je jedan konopac bio obmotan oko vrata, drugi je bio obmotan oko njegovog polnog organa.

Nalazi su pokazali da je Karadin umro od gušenja, što isključuje samoubistvo, već otvara mogućnost slučajne smrti, kako je pisao Holivud Riporter.

S obzirom na to da nije bilo tragova borbe, već je soba bila zaključana iznutra, niti je na telu bilo tragova, nije se ispitivalo da li je u pitanju ubistvo. Kako je preneo "Dejli mejl", konopac je uzet iz hotelskih zavesa.

Policija nije pronašla nikakvu oproštajnu poruku, a misterija do danas nije razrešena. Iza slavnog glumca ostala je supruga Eni i troje dece.

"Koliko svi poznajemo Dejvida, on se nikada ne bi ubio. Jako je cijenio život i sve što mu on pruža. Ova tragedija se desila pod nerazjašnjenim okolnostima, a njegova porodica i prijatelji čekaju rezultate istrage da vide šta se stvarno desilo u toj hotelskoj sobi", izjavila je tada Tifani Smit, bliska saradnica preminulog Karadina.

1 / 4 Foto: Profimedia

A Čak Bajnden se nadovezao:

"Bio je pun života i uvek željan rada. Sjajna osoba".

Upravo Karadinova žena je podnela i tužbu protiv kompanije koja je radila na filmu "Stretch", ističući da je glumčev asistent bio dužan da mu pomogne da se snađe u Bangkoku. Međutim, on ga je napustio samo noć pre nego što je policija pronašla telo, što je dovelo do pojave novih sumnju. Ali, svi dele stav da Dejvid nije digao ruku na sebe.

Porodica i prijatelji bili su zaprepašćeni situacijom, a mnoge odgovore na pitanja nisu dobili.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs