NAJPLAĆENIJA MANEKENKA NE OBAZIRE SE NA KOMENTARE DA JE PROPALA: Sada je pozirala u toplesu i svima zapušila usta

Žizel Bundšen, jedna od najplaćenijih manekenki svih vremena vratila se poslu, a nakon kolekcije kupaćih kostima, sada je pozirala u toplesu.

Star look
17:19h Autor:
NAJPLAĆENIJA MANEKENKA NE OBAZIRE SE NA KOMENTARE DA JE PROPALA: Sada je pozirala u toplesu i svima zapušila usta
Najplaćenija manekenka pokazala sve u providnoj haljini, Foto: he Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon što se povukla s modnih pista i iz manekenskih voda kako bi odgajala decu, sada već 12-godišnjeg Bendžamina i 9-godišnju Vivijen, nekadašnji supermodel, Žizel Bundšen rešila je da se vrati svom poslu.

Mnogi komentarišu da je za njen povratak na modnu scenu najverovatnije zaslužan razvod od Toma Brejdija, a nedavno se našla na meti kritika zbog svog izgleda.

Žizel se našla na meti kritika zbog izgleda
Žizel se našla na meti kritika zbog izgleda foto: The Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, Žizel je radila fotografije za kampanju za kupaće kostime, međutim kada su se fotografije našle na mrežama, mnogi nisu bili tako oduševljeni. Komentarisalo se da su njena vremena prošla, te da je njen seksepil gotovo ispario.

Reklo bi se da se ona ne obazire na ove komentare, te su je sada paparaci uhvatili tokom snimanja kampanje na plažama Majamija u prozirnoj crnoj haljini koja je zagolicala maštu mnogih.

Žizel je pozirala u providnoj haljini
Žizel je pozirala u providnoj haljini foto: MEGA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Naime, jedna od najlepših manekenki svih vremena fotografisala se u toplesu, a preko je imala samo providnu haljinu koja nije mnogo toga ostavila mašti. U prvom planu bilo je njeno neverovatno telo, izvajan struk i gole grudi, koje manekenka uopšte nije pokušavala da sakrije.

- Uzbuđena je zbog svoje karijere i svega što treba da se dogodi u sledećih nekoliko meseci - rekao je izvor za PEOPLE prošle nedelje. Nadalje, izvor tvrdi da je "zauzeta donošenjem odluka i oseća se srećnom i staloženijom nego što je bila u poslednje vreme".

Žizel je malo toga ostavila mašti
Žizel je malo toga ostavila mašti foto: he Mega Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Malo je reći da su fotografije izazvale oduševljenje na mrežama, a Žizel je, prema mišljenju brojnih obožavatelja izgledala baš kao u doba najveće slave. Međutim, kada je reč o njenom bivšem, javnost nije bila toliko blagonaklona.

Naime, već neko vreme kruže priče da slavni fudbaler "propada", a fotografije na kojima je drastično smršao mu svakako ne idu u prilog. Nedavno se fotografisao sa fanovima nakon utakmice, a komentari da izgleda gore nego ikada pre nizali su se jedan za drugim.

Podsetimo, fudbaler i manekenka razveli su se nakon 12 godina braka jer je Brejdi odlučio da se ipak vrati američkom fudbalu iak ose pre toga penzionisao.

Dogovor je bio da ode u penziju kako bi brinuo o deci, kako bi Žizel mogla da radi, nakon što je pre toga godine provela "u kući", seleći se iz mesta u mesto zbog njegovih angažmana zbog čega je bilo gotovo nemoguće da se bavi svojim primarnim poslom.

Žizel i Tom razveli su se nakon 12 godina braka
Žizel i Tom razveli su se nakon 12 godina braka foto: Profimedia

Shodno tome, Žizel je presekla i odlučila da se razvedu, a iako je Brejdi smatrao do poslednjeg trenutka da će se njegova, sada bivša supruga predomisliti i odustati od razvoda, to se nije desilo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs