PESMA KOJA ĆE VAS KATAPULTIRATI U MLADOST: Poslušajte premijerno novi singl Šejna!

Najpopularniji klupski pevač i kantautor Dušan Šejn Mandić objavio je svoju novu pesmu “Trebinjska bez broja”, za “Magic Records”

Celebrities
18:06h Autor:
PESMA KOJA ĆE VAS KATAPULTIRATI U MLADOST: Poslušajte premijerno novi singl Šejna!
Foto: Dejan Mićić

Najtraženiji klupski pevač u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, novim singlom “Trebinjska bez broja” čiji je kompletan autor, na trenutak nas je vratio u neko lepše vreme i tekstualno podsetio na Miladina Šobića čijim su ga naslednikom u rodnoj Crnoj Gori prozvali ljudi koji dolaze na Šejnove nastupe.

Melanholična ljubavna priča puna zapletnih sećanja pretočena u film pod palicom Milana Popovića i Davida Mićića brzo je upala u oči publici jer je Dušan uspeo da nam donese muziku koju smo svi nekada davno slušali ali, pod naletom brzog života i novih trendova pomalo zaboravili.

Dušan Šejn Mandić
foto: Dejan Mićić

-Trebinjska je jedna od mojih prvih napisanih pjesama. Na lokalnom nivou u Crnoj Gori već ima svoju publiku i često je na nastupima izvodim po nekoliko puta. Priča oko ove pesme je istinita i njeni akteri i dan danas žive oko mene s tim da smo tada imali po osamnaest godina i puno svakakvih mladalačkih ludosti na umu. Zbog toga je spot film koji predstavlja mene osamnaestogodišnjaka sa velikom ljubavi i puno želja i mene odraslog čoveka kog eto ta jedna ljubav koju smo svi imali nikada nije prošla - rekao nam je Dušan koji je novo lice “Magic Records-a”

Interesantno je to što je nadimak Šejn koji je usvojio kao svoj alterego Dušan dobio pre deset godina na svom nastupu u Bosni kada mu je fasciniran njegovom muzikom jedan čovek rekao:

-Ti si brate “Šejtan” koliko dobre pesme pišeš.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs