neodoljiva!

TELO NAJZGODNIJE RIJALITI ZVEZDE IZGLEDA BRUTALNO: Iako je bila sa dečkom, muškarci nisu skidali pogled sa NJENIH OBLINA

Zara Mekdermot važi za trenutno najzgodniju mladu rijaliti zvezdu u Engleskoj. Postala je veoma zanimljiva medijima, te sada radi i kao voditeljka.

Star look
Autor:
TELO NAJZGODNIJE RIJALITI ZVEZDE IZGLEDA BRUTALNO: Iako je bila sa dečkom, muškarci nisu skidali pogled sa NJENIH OBLINA
Kako izgleda na plaži najzgodnija britanska rijaliti zvezda?, Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Engleska rijaliti zvezda Zara Mekdermot (26) je napravila opštu pometnju na plažu u Sent Džejmsu na Barbadosu sa dečkom Semom Tompsonom. Naime, bivša učesnica "Ostrva ljubavi" izgledala je senzacionalno u vrlo izazovnom mornarskom kupaćem kostimu, dok se sunčala na Karibima.

Par se pojavio u odličnom raspoloženju i brčkao se u plićaku, pre nego što je otišao da roni i istražuje morski svet pod vodom. Zara je svojim zgodnim telom, na kojem je svaki mišić izvajan, privlačila poglede posebno pripadnika jačeg pola. Ako je suditi po njihovim komentarima na društvenim mrežama ova lepotica ima neodoljive obline.

Zara je romansu sa Semom, koji je takođe postao medijska ličnost zahvaljujći rijalitiju, otpočela u maju 2019. godine. Međutim, nakon godinu dana veze, šuškalo se da je ova seksepilna dama prevarila dečka. Oni su to demnatovali ponovnim pomirenjem, a čini se da sad uživaju više nego ikad u svojoj ljubavi.

Zara Mekdermot
foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bavila se ozbiljnim poslom pre pojavljivanja na televiziji

Inače, Zara je radila u Odeljenju za obrazovanje kao savetnik za politiku, pre nego što je postala je takmičarka u četvrtoj sezoni "Ostrva ljubavi". Tada je postala zanimljiva javnosti, te se pojavila i u "X faktoru". Oprobala se i u ulozi voditeljke, a ove godine je počeka da vodi seriju za sastanke "Love in the Flesh" na BBC Three kanalu.

1 / 6 Foto: CHRISBRANDIS.COM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Suspendovana iz srednje škole

Mekdermot je suspendovana iz svoje srednje škole nakon što je dečaku poslala golišave fotografije.Tokom njenog boravka na Ostrvu ljubavi, golišave slike su ponovo procurile. O oba incidenta je govorila u svom BBC-jevom dokumentarcu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs