neprepoznatljiv

MUZIČKI MOGUL NAJZAD REKAO "NE" BOTOKSU, NAKON ŠTO JE IZGLEDOM UPLAŠIO I ROĐENOG SINA (8): Sad izgleda potpuno drugačije

Sajmon Kauel je priznao da više nema ni jedan filer, ali mnogi sumnjaju da se opet podvrgao nekoj estetskoj korekciji.

Celebrities
15:52h Autor:
MUZIČKI MOGUL NAJZAD REKAO "NE" BOTOKSU, NAKON ŠTO JE IZGLEDOM UPLAŠIO I ROĐENOG SINA (8): Sad izgleda potpuno drugačije
Kako sada izgleda Sajmon Kauel bez botoksa?, Foto: PhotosByDutch / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Neprepoznatljiv izgled Sajmona Kauela ostavio je fanove u šoku nakon što je izašao na binu na Kraljevskom varijetetu. Dok mnogi sumnjaju da je opet nešto radio na licu, muzički mogul tvrdi da nema više ni jedan filer, kao i da je prestao da ide na estetske korekcije zbog osmogodišnjeg sina.

Na ovoh prestižnoj ceremoniji je najavljivao pobednika poznatog talent šoua, ali svu pažnju je ukrao njegov izgled.

- To je tako fantastična noć kad god pobednik "Britan's Got Talent" nastupi na Kraljevskom varijetetu. Naravno, JAKO sam uzbuđen što pobednik koji je dobio moju zlatnu zujalicu posle nastupa u emisiji. Aksel Blejk je totalna zvezda i oduševljen sam njime - napisa je Sajmon na svom Instagramu.

TV mogul je ranije ovo meseca zabrinuo svoje fanove kada je objavljen promotivni video poznatog nadmetanja, jer nisu mogli da veruju da zaista tako izgleda - imao je neverovatno gladak ten i svetle bele zube, lice mu je delovalo potpuno drugačije.

Sajmon je dreastično i smršao poslednje dve godine kako je promenio način života, držeći se redovnog rasporeda spavanja i vežbanja, nakon povrede leđa 2020. godine, zbog koje je morao i na operaciju.

1 / 8 Foto: Printscreen/youtube

Sada pešači oko 65 km nedeljno i preuredio je svoj radni raspored kako bi osigurao da poslovne sastanke počinje tek posle 9 ujutru, umesto da održava konferencije u ranim jutarnjim satima kao nekada.

- Sajmon je rekao kako nije toliko nosio patike za 20 godina. Oseća se bolje nego ikada pre i drži se uobičajene rutine umesto da telefonira u ranim jutarnjim satima - istakao je izvor blizak Kauelu, koji je nedavno otkrio da ga je "ljubav prema botoksu" odvela predaleko.

A poslednji tretman je poptuno promenio njegovu fizionomiju lica. Kako piše The Sun, šef talent šoua rekao je da je odlučio da prestane sa "podmlađivanjem" kada je njegov čudan izgled uplašio čak i sina Erika (8).

Simon je dalje otkrio da je tokom tog perioda možda otišao malo predaleko u svojoj želji za mladalačkim izgledom. Konačno je doneo odluku da prestane sa ubrizgavanjem botoksa.

- Sada uopšte nemam filera na mom licu. Nula - rekao je Sajmon.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs