kako vam se dopada?

BLISTA U TRUDNOĆI: Dženifer Lorens (31) izgleda kao grčka boginja! (FOTO)

Na Banje veče stiže dugo očekivani film Adama Mekeja 'Don't Look Up', a čije su glavne zvezde Hoivuda na čelu s Leonardom Di Kaprijom i Dženifer Lorens. Oskarom nagrađana Lorens nalazi se u slatkom iščekivanju prinove, a svojom pojavom očekivano je privukla posebnu pažnju na svečanoj premijeri filma

Star look
14:08h Autor:
BLISTA U TRUDNOĆI: Dženifer Lorens (31) izgleda kao grčka boginja! (FOTO)
Dženifer Lorens, Foto: Profimedia

Crvenim tepihom u Njujorku ovog vikenda prošetale su glavne zvezde filma 'Don't Look Up', reditelja koji je 2015. nagrađen Oskarom za film 'Opklada veka'.

Zahvaljujući sjajnoj ekipi koju je uspeo da okupi, Akademija sigurno neće ostati ravnodušna prema njegovom novom filmu napravljenom za Netfliks, a čija je svetska promo turneja započela ovoga vikenda u Njujorku.

NAJLEPŠA PLAVUŠA HOLIVUDA UŽIVA NA MORU: Šarliz Teron (46) izgleda sjajno u jednodelnom kupaćem kostimu! (FOTO)

Dženifer Lorens
foto: Profimedia

U visokom stadijumu trudnoće, holivudska zvezda Dženifer Lorens očekivano je privukla posebnu pažnju na crvenom tepihu. Unazad nekoliko godina Dženifer se na svečanim događanjima redovno može videti u kreacijama s potpisom francuske modne kuće Dior, što je i ovoga puta bio slučaj.

DOBRO POGLEDAJTE LICE DEMI MUR: Da li je ovo najgora plastična operacija ikada? (FOTO)

Dženifer Lorens
foto: Profimedia

Samo za nju Diorov dizajnerski tim na čelu s Mariom Gracijom Čuri redizajnirao je svoju zlatnu haljinu predstavljenu u nadolazećoj kolekciji. Od kratke koktel haljine stvorili su dugu kreaciju kreaciju grčkog stila, a kojoj su pridodali detalj dugih rukava od tila nalik plaštu.

Crvenim tepihom u Njujorku Dženifer je prošetala u odsustvu supruga Kuka Marunija s kojim očekuje svoje prvo dete, a društvo su joj umesto njega pravile filmske kolege na čelu s Leonardom Di Kaprijom,Meril Strip i Džona Hil.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs