NIJE SE ODVAJALA OD NJEGA

ZATEKLA SAM GA NA KREVETU KAKO LEŽI, A KAO DA JE KRENUO DA USTANE: NJU je Džej voleo do poslednjeg izdaha! (FOTO)

Danas se navršava godinu dana od smrti čuvenog dorćolskog boema Džeja Ramadanovskog

Celebrities
Autor:
ZATEKLA SAM GA NA KREVETU KAKO LEŽI, A KAO DA JE KRENUO DA USTANE: NJU je Džej voleo do poslednjeg izdaha! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Džej Ramadanovski je poslednje dana svog života proveo uživajući sa unucima, prijateljima, a najviše sa nevenčanom suprugom Adrijanom Tomanić koja se od njega nije odvojila ni tren.

U prilog tome svedoče fotografije koje pevačeva najveća ljubav postavlja na njegovom zvaničnom Instagram profilu. Slike su uglavnom nastale poslednjih meseci njegovog života, a do sada nisu obajvljivane.

Njegovo detinjstvo obeležila je ulica i dom za maloletnike: Životna priča čoveka sa velikim srcem - Džeja Ramadanovskog!

Adrijana se na sve načine trudi da sačuva uspomenu na kralja narodne muzike i da njegovi pratioci i poštovaoci vide kako je voleo život i porodicu.

Njihovo poslednje letovanje bilo je na crnogorskom primorju, gde su se odmarali i punili baterije ne sluteći da će im to biti poslednji zajednički odmor. Na more su otišli prema savetu lekara, da bi Džej uživao na čistom vazduhu i u mediteranskoj klimi.

- Nedostaješ. Nedelja, duša mnogo boli. A, tebe sa nama nema - stoji u opisu fotografija koje je Andrijana objavila.

Ona je opisala i trenutak kada ga je ugledala nakon smrti, kada se vratila iz prodavnice.

Džej
foto: Kurir/Damir Dervišagić

"Džej je uvek bio vrtiguz. Voleo je kafiće i izlaske, njega je ova korona udavila. Pola Dorćola i mnogo njegovih bliskih prijatelja bilo je zaraženo virusom. Ćerka Ana i Marija su ga opominjale da čuva zdravlje jer je operisao srce, pa je tek tada počeo da pazi. Posle nije nigde izlazio" priča Andrijana, te kaže da je primetila da se pevač tri-četiri dana pred smrt ponašao čudno, ali ništa nije ukazivalo na to da se sprema najgore:

"Kad se prisetim kako je Džej proveo poslednje dane života, sve mi ukazuje na to kao da se od svega opraštao. Nije više imao onu prepoznatljivu energiju. Obično kad leži ili sedi, ide neka muzika. On za to vreme hvata melodije, zviždi. Nekako je bio tih. Mnogo je kašljao, pa sam mu donela matični mleč. Pitala sam ga da slučajno nije negde zakačio koronu, ali mi je rekao: "Ma nisam! Možda sam se prehladio" priča Andrijana i dodaje:

"Nije čak ni pio. Možda jedan ili dva viskija. Kada mu je došla spremačica, kazao joj je da ne usisava. Rekla mu je da mora da pospremi, pa je zbog toga otišao u sobu. Nije voleo zvuk usisivača. Otišla sam do prodavnice, a kada sam se vratila, zatekla sam ga na krevetu kako leži, ali kao da je krenuo da ustane. Noge mu na podu, na ivici kreveta, kao da sedi, a leži", govori Andrijana za "Scandal", a prenose mediji:

"Počnem da ga dozivam, on ništa. Nije se ukrutio, a nije bio ni hladan. Dozivala sam ga, ali nije bilo odgovora. Odmah sam pozvala Hitnu pomoć i počela da lupam na prva vrata u komšiluku. Kada su došli, reanimirali su ga, davali mu adrenalin, ali nisu uspeli. Srce mu je stalo."

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs