Nije sve u veličini

Svetske dame kojima su smetale velike grudi, pa su ih smanjile (FOTO)

Većini slavnih žena nije žao što su povećale grudi, ali jeste Viktoriji Bekam, Dženi Džejmson i Dru Barimor, između ostalih
Star look
18:06h Autor:
Svetske dame kojima su smetale velike grudi, pa su ih smanjile (FOTO)
Foto: Reuters

Iako je opšteprihvaćeno mišljenje da žene u Holivudu jedva čekaju da povećaju grudi, većini slavnih žena zbog toga nije žao. Međutim, neke od nih ipak nisu podnele taj veći teret.

Viktorija Bekam

Iako je godinama odbijala da komentariše da li je povećala grudi, Viktorija Bekam je u intervjuu za jedan časopis priznala da je imala implantate, ali da ih je izvadila 2009. godine.

Džena Džejmson

Svoje povlačenje iz porno industrije Džena Džejmson je proslavila uklanjanjem implantata 2007. godine.

"Kad sam imala implantate, osećala sam se neprijatno", često je govorila najpoznatija glumica filmova za odrasle.

Dru Barimor

Glumica je smanjila grudi sa 17 godina. Kasnije je često isticala da voli svoje telo baš takvo kakvo je.

Šeron Ozborn

Supruga Ozija Ozborna, frontmena benda "Black Sabbath", implantate je uklonila 2011. godine nakon zastrašujućeg incidenta u kojem su joj implantati procureli u stomak.

Kortni Lav

Istinito, ali čudno: Kortni Lav je svoje implantate zadržala nakon što ih je uklonila, ali 2002. godine jedan implantat je pojeo njen pas nakon čega je uginuo. Lav je kasnije priznala da nije znala kakav je njihov sadržaj.

Deniz Ričards

Glumica i bivša supruga Čarlija Šina nekoliko puta se podvrgnula plastičnim operacijama da bi se odlučila za pravu veličinu grudi. Smanjila ih je 2009. godine, a sama je priznala da nije samo jednom išla pod nož.

Džejn Fonda

Slavna glumica je grudi povećala kad se udala za svog prvog supruga Rodžera Vadima. Džejn je silikone uklonila jer se, kako tvrdi, nije osećala ženstveno.

Kvin Latifa

Nakon što je smršala, Kvin Latifa je smanjila grudi. Kasnije se požalila da joj je žao što je to učinila, ali ipak je ostala pri tome.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs