Bliske kao sestre

S Kejt se druži samo zvanično: Ovo je jedina žena iz kraljevske porodice koju Megan Markl iskreno obožava! (FOTO)

Dele sve, uključujući i obuću, a i verile su se u isto vreme

Celebrities
Autor:
S Kejt se druži samo zvanično: Ovo je jedina žena iz kraljevske porodice koju Megan Markl iskreno obožava! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ovogodišnje kraljevske mlade, Megan Markl i princeza Eugenija, počele su da međusobno da dele stvari, ili bar da usvajaju modne lekcije jedna od druge.

Naime, buduća mlada princeza Eugenija prisustvovala je obeležavanju 100 godina od rođenja Nelsona Mandele, i tom prilikom zablistala u lepršavoj haljini u najlepšoj zelenoj nijansi.

Ćerka joj živi kao boginja, ali ovako se muči majka Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia

Uz haljinu je ponela malu ručnu torbu bež boje i salonke koje je već nosila Megan Markl i to na zvaničnim fotografijama povodom veridbe, koje je video ceo svet.

foto: AP / Dominic Lipinski
foto: Profimedia

Iako će venčanja obe dame obeležiti 2018. godinu, prijatelj princeze Eugenije otkrio je za People da između Megan i Harija i princeze Eugenije i njenog verenika Džeka Bruksbenka nema nikakvog takmičenja:

"U pitanju je ljubav. Ima mesta za sve njih".

Inače, parovi su veoma bliski i do sada su proveli nekoliko zajedničkih večeri u Londonu. Takođe su i "komšije" - Eugenija i Džek su se u maju preselili u kuću u okviru Kensingtonske palate odmah pored kuće u kojoj žive Hari i Megan, a izvori kažu da je Eugenija jedina žena iz kraljevske porodice koju Megan iskreno obožava, dok se s Kejt Midlton druži samo zvanično.

Princeza Eugenija i Džek Bruksbenk objavili su veridbu u januaru, isto kao Hari i Megan, a venčanje bi trebalo da se održi 12. oktobra.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs