Skrivene strasti

Tajne ljubavi Holivuda: Parovi za koje niste znali da su bili u vezi

Vinona Rajder nije uspela da odoli čarima zavodnika Čarlija Šina, dok je glumac Mark Volberg sa Džesikom Albom uživao u velikoj ljubavi
Celebrities
00:18h
Tajne ljubavi Holivuda: Parovi za koje niste znali da su bili u vezi
Foto: AP / Reuters

Ludi Holivud ih je spojio i razdvojio - ovo su planetarne zvezde koje su u prošlosti delile postelju, a svoje romanse držale daleko od bliceva fotografa i medija.

1) Kejt Mos i Danijel Krejg

Poznato je da se glumce "tope" zbog modela, pa ni Danijel Krejg (Daniel Craig) nije odoleo Kejt Mos (Kate Moss). Nakon što je snimio film Sylvia sa Gvinet Paltrou 2004. godine, kratko se zabavljao Mosovom. Par seupoznao posredstvom zajedničkih prijatelja, Gvinet Paltrou i Risa Ifansa, a postali su bliski kada se Krejg ponudio da popularnoj manekenki daje časove glume. Tada su oboje izašli iz dugih veza, jer je on početkom godine raskinuo sedmogodišnju romansu sa Hejke Makaš, a Kejt je ostavila svog publicistu Džefersona Heka, sa kojim ima jednogodišnju ćerku Lilu Grejs.

2) Čarli Šin i Vinona Rajder

Ne samo da se zabavljao sa Vinonom Rajder, već joj je Čarli Šin (Charlie Sheen) izabrao i prezime. Vinona je rođena kao Vinona Horovic, ali njeno prezime nije bilo atraktivno holivudskim agentima i filmadžijama. Jedne večeri dok su u kafiću slušali bend "The Doors" i njihovu čuvenu numeru "Riders on the Storm", Šin je predložio Vinoni da promeni prezime u Rajder. Poslušala ga je i postala poznata.

3) Harison Ford i Mini Drajver

Pre nego što se zaljubio u sadašnju suprugu Kalistu Flokhart, junakinju mega-serije "Ali Mekbil", slavni glumac Harison Ford se tokom 2001. godine kratko zabavljao sa koleginicom Mini Drajver (Minnie Driver).

4) Džesika Alba i Mark Volberg

Jedna od najatraktivnijh glumica Holivuda Džesika Alba (Jessica Alba) zaljubila se 2003. godine u Marka Volberga (Mark Walhberg), glumca koji je bio dva puta nominovan za Oskara i nekadašnjeg repera poznatog kao Marki Mark. Svoju ljubav su vešto skrivali od javnosti, dok nisu uhvaćeni da luduju na novogodišnjem partiju.

5) Met Dejmon i Kler Dejns

Dok su snimali "The Rainmaker" 1997. godine, Kler Dejns (Claire Danes) i Met Dejmon (Matt Damon) su se prvi put poljubili na filmu. Dopalo im se i iskra je planula. Ali, ugasila se čim je snimljena poslednja klapa.

6) Džulija Roberts i Danijel Del Luis

Slavni glumci imali su tajnu romansu 1995. godine. Robertsova je tada uveliko planirala venčanje s muzičarem Lajlijem Lovetom, a komšije su često viđale Luisa kako ulazi i izlazi iz zgrade u kojoj je glumica živela.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs