Zadovoljna emotivnim životom

Nova ljubav Rade Manojlović: Na pitanja o dečku odgovaram stidljivo

O intimi pričam samo sa sestrom, želim da sačuvam svoj mir, poručuje pevačica, koja je priznala da je od leta obnovila kontakt sa košarkaškim trenerom Momirom Gajićem
Celebrities 22.11.2013. - 14:03h
Foto: Kurir

Nakon što je okončala petogodišnju vezu sa kolegom Milanom Stankovićem, pevačica Rada Manojlović viđena je u društvu košarkaškog trenera Momira Gajića.

 

"Tačno je da smo Momir i ja po njegovom povratku iz Amerike ovog leta obnovili kontakt, počeli intenzivnije da se družimo i postali bliski, ali zaista ne bih pretarano pričala o tome. Na sva pitanja o dečku i o svom emotivnom životu odgovaram vrlo stidljivo, zato što sam jednostavno takva", kaže Rada za Story.

 

Pevačica kaže da je zadovoljna svojim emotivnim životom i da o svojoj intimi razgovara samo sa sestrom, da ne voli previše da se otvara medijima i da upravo zato ne želi javno da prizna novu romansu i priča o njoj. Rada se osvrnula i na dosta prepotentnu izjavu, koju je dala i koja je izašla u svim novinama i objasnila o čemu se zapravo radi.

 

"Ispalo je da sam održala monolog o tome kako sam lepa. Nigde ne piše da me je voditeljka prvo pitala zašto ne ugradim silikone, jer bez velikih grudi nisam poptuna ličnost. Zgranula sam se i rekla da nemam kompleks zbog malih grudi i da imam samopouzdanje. Onda je ona nastavila pitanjem zašto ne operišem nos i ne povećam usne. Iz bunta sam tada rekla da sam prelepa onakva kava jesam", kaže pevačica.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...