Pao na čari Srpkinje

Donald Tramp: Ana Ivanović je najlepša žena koju sam video!

Američki bogataš rekao je da Srbiju zna po Ani i Novaku Đokoviću, a zatim dodao da je teniserka najlepša žena koju je video u životu
Celebrities
17:48h Autor:
Donald Tramp: Ana Ivanović je najlepša žena koju sam video!

Jedna od najbogatijih ljudi na svetu Amerikanac Donald Tramp (Donald Trump) zanemeo je zbog lepote srpske teniserke Ane Ivanović.

"Tramp je na sastanku sa premijerom Ivicom Dačićem odmah rekao da Srbiju zna po Ani i Novaku. Rekao je da imamo najbolje tenisere, ali je odmah naglasio i da je Ana Ivanović najlepša sportistkinja na svetu. U jednom trenutku govoreći o Ani, Tramp je duboko izdahnuo, zagledao se kroz prozor u daljinu i rekao - Ona je najlepša žena koju sam u životu video... Jednostavno najlepša", naveo je izvor blizak iz kabineta predsednika Vlade.

Dačić i Tramp razgovarali su u Njujorku oko sat vremena o investicijama u Srbiji, a američki bogataš je 15 minuta posvetio srpskoj teniserki.

"Molim vas, pa zar je to sad važno? Ljudi, to je bio ozbiljan sastanak o ozbiljnim, milionskim investicijama koje bi trebalo da stignu u našu zemlju. Gospodin Tramp jeste pomenuo gospođicu Ivanović, ali kao našu najbolju teniserku, koja je uz Novaka Đokovića najbolja reklama za Srbiju u svetu", rekao je srpski premijer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs