Na mukama

Dženifer Lopez želi Marka Entonija nazad!

Holivudska zvezda je jasno stavila do znanja bivšem suprugu da joj nedostaje i da ga želi ponovo u svom životu. Strani mediji pišu da je pevač zaljubljen u svoju sadašnju devojku, ali da mu je stalo do Džej Lo
Šuška se
22:00h
Dženifer Lopez želi Marka Entonija nazad!
Foto: AP

Da je latino diva u teškom ljubavnom brodolomu sa dosta dečkom Kasperom Smartom, šuška se već poslednjih nekoliko meseci. Upravo ta kriza i problemi vratili su joj sećanje na bivšeg supruga, Marka Entonija (Marc Anthony), koga nije zaboravila. Međutim, Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) je tužna, jer se otac njene dece sada udaljava od nje.

"Džen je jasno stavila do znanja kako joj Mark nedostaje, kao i vreme koje su provodili zajedno. Ona mu govori kako ga želi ponovo u svom životu. Iako je zaljubljen u svoju devojku Kloi Grin, Marku je i dalje stalo do Džen. Njeno priznanje navelo ga je da dobro razmisli o svojoj budućnosti sa Kloi", navodi Insajder.

Džej Lo, navodno, od bivšeg supruga traži savet kako da sačuva sadašnju vezu. Nesuglasice i sve češće svađe između Dženifer i njenom mlađanog dečka krenule su zbog nesigurnosti muzičke i pevačke zvezde da Kasper, ipak, nije onaj pravi. Džej Lo se navodno plaši da uskoro neće biti privlačna za mlađanog dečka i da će ovaj profesionalni plesač poželeti mlađu u lepšu od nje.

"Džen i Kasper se nedeljama svađaju, a ona prijateljicama govori kako nije sigurna da njih dvoje imaju budućnost. Svi znaju koliko je njoj potrebna podrška muškarca, pa sad želi Marka pored sebe", kaže izvor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs