Istrajna i sigurna u sebe

Dženifer Lopez: Tražili su da menjam svoje telo!

Verujte u svoje snove i odišite samopouzdanjem, pouka je koju je latino diva naučila u detinjstvu i primenila je i u situaciju kada je morala da pokaže zube mnogim ljudima, uključujući i njenog menadžera, kojima su zasmetale njena građa i kilaža
Celebrities
23:44h
Dženifer Lopez: Tražili su da menjam svoje telo!
Foto: AP

Džej Lo (44) nije htela da promeni svoje prepoznatljive obline, iako se na početku karijere susretala sa takvih zahtevima. Naime, mnogi ljudi sa kojima je sarađivala nisu bili zadovoljni njenom građom i kilažom. Dženifer Lopez (Jennifer Lopez) pričala je se kako je pokazala stav i zube.

“U porodici su me učili da volim sebe onakvu kakva sam. Moje telo se nije razlikovalo mnogo od ostalih u komšiluku. Kada sam počela da se pojavljujem na televiziji razni ljudi, pa čak i moj menadžer su mi govorili da moram da se menjam. Tada je poenta da se ustanete i kažete - Mom telu ništa ne fali, ja sam takva kakva sam, a ti imaš problem”, ispričala je Džej Lo i dodala da ako vi sami verujete u svoj san i drugi će.

Lopezova je, takođe, govorila o odrastanju u tradicionalnoj latinskoj porodici.

“Obožavam svoju porodicu. Svaki od članova porodice u sve se daje sa neverovatnom hrabrošću i strašću, to je ono što nam je svima zajedničko”, rekla je Dženifer.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs