Svaka joj čast

Ključni trenutak u životu Meril Strip: Rekao joj da je ružna, ovako mu je odgovorila! (FOTO)

Na početku karijere čuvenoj oskarovki se desila neprijatnost koja je mogla da je zauvek odvoji od ljubavi prema glumi, a tiče se njenog izgleda
Celebrities
03:40h Autor:
Ključni trenutak u životu Meril Strip: Rekao joj da je ružna, ovako mu je odgovorila! (FOTO)
Foto: AP

Gotovo da nema osobe koja bar nije čula za Meril Strip. Dobitnica 3 Oskara nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a svakom narednom ulogom pomera svoje granice i pokazuje koliko je talentovana.

Međutim, nije joj bilo uvek lako. Na početku karijere desila joj se neprijatnost koja je mogla da je zauvek odvoji od ljubavi prema glumi, a tiče se njenog izgleda.

Čelična lejdi, ni lepa, ni zgodna: Životna priča uspešne žene Meril Strip!

<\/div>

"Ovo sam ja, u povratku kući sa audicije za film "King Kong" gde su mi rekli da sam previše "ružna" za ulogu. Ovo je bio ključni trenutak za mene. Ovo jedno ružno mišljenje je moglo da mi uništi snove o glumačkoj karijeri ili da me natera da prestanem da verujem u sebe. Duboko sam udahnula i rekla: "Žao mi je što mislite da sam previše ružna za vaš film, ali vaše mišljenje je samo jedno u moru hiljadu različitih, i sada odlazim da nađem ljubazniju struju". Danas imam 18 nominacija za Oskara", napisala je čuvena oskarovka, uz sliku na kojoj ima 27 godina i vozi se metroom.

Majka je nije želela, muževi je tukli: Jaka žena i nakon svih patnji! (FOTO, VIDEO)

Jedina stvar u kojoj je Meril pogrešila jeste broj nominacija za prestižnu nagradu, jer ih zapravo ima 19. Potpuno je neverovatno da je mlada Meril nekome bila ružna, ali vreme je dokazalo da je samo režiser Dino de Laurentis pogrešio i da se poprilično obrukao.

Naime, on je zaista rekao na audiciji da je Meril ružna, ali na italijanskom jeziku.

"Ružna je. Zašto si mi je doveo?" upitao je svog sina, ni ne sanjajući da pred njim stoji žena koja je završila studije i koja tečno govori italijanski. Kada mu je odgovorila na italijanskom, izgledao je kao da ga je polio kofom punom ledene vode. Ulogu Meril Strip, ulogu je dobila Džesika Lang.

Njegovoj majci su rekli da ga pobaci, ona je to odbila: Životna priča Andree Bočelija! (FOTO, VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs