Odrasla sam pod šatorom u selu kod Požarevca, taj mentalitet mi je u DNK: Anđelkine slike pre slave izazivaju nevericu

Anđelka Stević Žugić ponosno ističe svoje korene i rodni kraj obožava, te se trudi da tamo ode kada god ima slobodnog vremena.

Celebrities
14:14h
Odrasla sam pod šatorom u selu kod Požarevca, taj mentalitet mi je u DNK: Anđelkine slike pre slave izazivaju nevericu
Foto: ATA Images

Anđelka Stević Žugić otkako se pojavila seriji "Žene sa Dedinja" ne prestaje da privlači pažnju, a već od prvog kadra bilo je jasno da nikako neće proći nezapaženo. Usledili su brojni uspešni projekti i uloge, a njena lična karta defintivno je naslovna rola u sitkomu Andrija i Anđelka".

Međutim, čini se i da u privatnom životu živi filmski scenario, te je objavila na svom Instagramu da je svoju ljubavsa Markom Žukićem, krunisala i crkvenim brakom, dok je za kumu odabrala svoju koleginicu i veliku prijateljicu Anju Mandić.

Anđelkin put do vrha glumačke scene bio je atipičan, te je u jednom momentu, čini se, preovladao njen poslovni angažman u voditeljskim vodama. Ali, glavna rola u fimu "Jedini izlaz" sve je promenila. Ova šarmantna plavuša, čije ima se vezuje sa komedije, pokazala je svoju potpuno drugačiju stranu.

Anđelka Stević Žugić
foto: ATA Images

Kako je izgledao Anđelkin početak?

Anđelka je široj javnosti postala poznata kada je prvi put stala pred kamere, ali u ulozi voditeljke. U pitanju je bila rijaliti emisija "48 sati svadba", a kako je otkrila u to vreme nije imala podršku kolega za ovaj projekat.

„Radila sam emisiju ’48 sati svadba’, i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta ćemi to, to je ‘treš’. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram“, ispričala je Anđelka, pa je dodala:

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/youtube

„Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: ‘Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?’ Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume", ispričala je Anđelka u svom duhovitom maniru u emisiji "AmiG šou".

Anđelka Prpić
foto: Printscreen/youtube

Slike iz perioda kada je tek počinjala da se bavi javnim poslom pokazuju da je glumica sa godinama nije uopšte puno promenila, štaviše, neki su u neverici, jer danas čak izgleda još i lepše, a pruznala je da je do sada uradila samo jedan estetski zahvat - otišla je kod plastičnog hirurga kako kako bi operisala klempave uši, priznala je svojevremno.

- Trudim se da ne jedem, da ne pijem... Ja mislim da sve to treba da bude u službi nas samih, da ne treba nešto da nadvlada niti stajling, niti frizura, niti šminka, niti garderoba. Ništa ne treba da nas predvlada. Treba da bude u našem domenu, da možemo to da nosimo dalje, u skladu sa našom ličnošću. Moja ličnost je već jaka, i jarka ponekad, u smislu ponašanja, i mislim da je moja ličnost sama po sebi nekad prenaglašena da nema potrebe da preterujemo. Ja volim kad ličim na sebe u svakom trenutku - rekla je Anđelka, a potom je otkrila da nema ništa protiv botoksa i ostalih estetskih korekcija, samo ako je umereno:

1 / 7 Foto: ATA Images

- Pa, rano je... Nemam ništa protiv i apsolutno ne znam kakva ću biti za 10-ak godina, videćemo. Ali, treba ljudi da rade ono što ih čini srećnim. Ja volim to da gledam sa strane i divim se kad neko to radi sa merom, kad nekome to lepo stoji. Ali, ja sam se jedva navikla na svoje operisane uši, a kamoli na nešto drugo - zaključila je.

Nakon što je usrećila mnoge mlade parove u emisiji "48 sati svadba", ubrzo je i sama stala pred oltar. Podsetimo, Anđelka se 2011. godine udala za Darija Prpića sa kojim ima sina Jakšu, a rezveli su se 2020. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs