Evo gde danas žive i čime se bave deca Bore Čorbe: "Kada su deca u pitanju, najviše žalim zbog ovog"

Bora Đorđević nalazi se u bolnici, gde je prema saznanjima Kurira priključen na respirator zbog komplikacije uzrokovane hroničnom obstruktivnom bolešću pluća

Celebrities
Autor:
Evo gde danas žive i čime se bave deca Bore Čorbe: "Kada su deca u pitanju, najviše žalim zbog ovog"
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Bora Đorđević je preko 30 godina bio u braku sa Draganom Đorđević, u koju se zaljubio još dok su bili u srednjoj školi.

Sa Draganom je Bora dobio sina Borisa, dok je Dragana iz prvog braka imala ćerku Tamaru koju je Bora prihvatio kao svoje dete.

Samo mesec dana nakon što su razveli 2007. godine, Dragana je izvršila samoubistvo i to je bio težak momenat za čitavu porodicu. Pričalo se da je godinama bila u depresiji, te da je te kobne večeri popila veliku dozu antidepresiva i alkohola.

Bora sa prvom suprugom
Bora sa prvom suprugomfoto: Kurir

Dve godine kasnije, Bora je ponovo oženio sa 26 godina mlađom Aleksandrom Savić, ali brak je nakon 4 godine propao.

Treći put se ženi sa Dubravkom Milatović, koja je od njega mlađa čak 28 godina. Bora se zbog supruge preselio u Ljubljanu. Jednom prilikom je svojim Čačanima kroz pesmu rekao sledeće:

"Moje telo pošaljite u Čačak, u Srbiju, U Ljubljani ostavite Srce, neka bude tu. Ne trošite džabe pare, Nisam tol'ko važan lik"

Bora Đorđević
foto: ATA Images

Gde se danas nalaze deca Bore Đorđevića?

Bora je malo pričao o svojoj deci, dok se oni skoro nikad nisu eksponirali u javnosti. Ipak, pre par godina Story.rs je objavio da Tamara predaje u školi i da je pre nekoliko godina Bori podarila prvo unuče, a Boris živi daleko od grada, na Rudniku.

"Moj sin na obroncima Suvobora uzgaja žalfiju i drugo lekovito bilje, pobegao je iz ove džungle i vrlo dobro se oseća na planini. Kad god imam vremena, odlazim tamo, Boris mi se i dalje poverava i obraća mi se sa „ćale“, „brate“. Mislim da to dovoljno govori koliko smo bliski," naveo je Bora koji kaže da je ovo njegova neprežaljena želja:

"Postoje stvari za kojima žalim, a pre svega što nemam više dece."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs