Pre 30 godina snimili su najvreliju i najgoru scenu intimnog odnosa: Morala je da se napije da bi legla u krevet sa njim

Intimna scena Šeron Stoun i Silvestera Stalonea iz filma Specijalista, okarakterisana je kao jedna od najgorih.

Celebrities
Pre 30 godina snimili su najvreliju i najgoru scenu intimnog odnosa: Morala je da se napije da bi legla u krevet sa njim
Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Glumci Šeron Stoun i Silvester Stalone zajedno su glumili u filmu Specijalista iz 1994. godine. Erotsku scenu iz ovog filma mnogi smatraju najgorom scenom koja se može videti na platnu.

Silvester Stalone je bio jedan od najboljih glumaca akcionih filmova svih vremena i tokom njegovog vrhunca, postojala je samo šačica glumaca koji su mogli da se izjednače sa njim. Stalone je u industriji decenijama i količina slave koju je stekao za to vreme je ogromna, njegovi obožavaoci su milioni, a isto važi i za njegov bankovni bilans.

Šeron Stoun, Silvester Stalone
foto: kpa Publicity / United Archives / Profimedia

Dok je Silvester Stalone prilično poznat po tome što se lukavstvom probijao do poznatih glumica i modela, ono što je uradio sa Šeron Stoun za film Specijalista, ostaće upamćeno kao jedno od njegovih najnevaljalijih dela. I godinama kasnije, Stalone je bacio svetlo na ono što se zaista dogodilo tog dana tokom intimne scene između njega i Šeron.

Napili se da bi snimili intimnu scenu

Pa, Silvester Stalone ima priličnu istoriju sa lepim, mladim i uspešnim ženama u industriji i opšte je poznato da on voli da se prepušta njima. Sa Staloneovom slavom u industriji, glumcu je bilo prilično lako da se sprijatelji sa njima, iako nijedan od njih nije trajao dugo, on je i dalje bio poznat kao džentlmen. Tokom ranih 1990-ih, Šeron Stoun je postala jedna od najpoznatijih glumica na svetu, a zbog svoje veoma zavodljive uloge u Niskim strastima, postala je najpopularnija fatalna žena u industriji.

Silvester Stalone, Šeron Stoun
foto: WARNER BROTHERS - Album / Album / Profimedia

Kada su se dva poznata glumca, Silvester Stalone i Šeron Stoun udružili za film, Specijalista, imali su veliku svađu na setu dok su snimali za film jer je glumica odbila da snimi golu scenu sa Staloneom. Iako su se njih dvoje odmah pogodili i postali dobri prijatelji tokom snimanja filma, Šeron Stoun nije bila posebno zadovoljna scenom pod tušem koju su im rekli da izvedu, što je izazvalo popriličnu pometnju na setu.

"Ok. Neka se zna, nisam želeo da radim ovu scenu jer Šeron nije sarađivala. Dolazimo do seta i ona odlučuje da ne skine ogrtač. Direktor traži da ostane samo nekoliko članova ekipe, a ona to ipak neće da skine. Obećao sam joj da neću biti toliko slobodan da bilo šta uradim, pa u čemu je problem?", rekao je Stalone.

Šeron Stoun, Silvester Stalone
foto: Warner Bros / Jerry Weintraub Pr / AFP / Profimedia

"Samo mi je muka od golotinje" - rekla je Šeron, a onda je Stalone bio primoran da donese piće kako bi se glumica opustila.

"Pitao sam je da li može da joj pozli na nečijem drugom filmu. Nije imala ništa od toga, pa sam otišao do svoje prikolice, doneo bocu Black Death votke koju mi je dao Majkl Daglas i posle pola tuceta bili smo mokri i divlji."

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs