"PARA VRTI, GDE BURGIJA NEĆE": Glumila je slepicu, dok ju je varao na svakom ćošku, ali od ISTINE nije mogla POBEĆI

Silvester Stalone varao je ženu na svakom koraku, a mnogi se pitaju kako je ona uspela da mu oprosti afere.

Celebrities
Autor:
"PARA VRTI, GDE BURGIJA NEĆE": Glumila je slepicu, dok ju je varao na svakom ćošku, ali od ISTINE nije mogla POBEĆI
Foto: ROM@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Američki glumac Silvester Stalone i njegova supruga Dženifer Flavin, zajedno sa ćerkama Sofijom, Skarlet i Sistin, uslikani su dok su bili u kupovini, u Italiji. Porodica je veoma uživala u kupovini u luksuznim prodavnicama, dok su doavali utisak srećne i ujedinjene porodice.

Dženifer je 25 godina mlađa od glumca, a zajedno su dobili tri ćerke. Sa prvom suprugom Sašom Čak, Silvester je dobio sina Sejdža koji je doživeo srčani udar i na mestu umro u 36. godini! Silvester je tada rekao da ne postoji jača bol na ovom svetu.

Silvester Stalone
foto: ROM@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok se čini da razlika u godinama postaje sve očiglednija, Stalone je postao zavistan od estetskih korekcija koje su mu očigledno postale rutina. Mnogi komentarišu da ne može da prežali činjenicu da stari, te da njegova supruga sada izgleda bolje od njega. Dok odaju utisak zaljubljenog i srećnog para, u njihovom odnosu nije uvek bilo sve tako lepo. Glasine o Silvesterovim aferama samo Dženifer nije htela da čuje, praveći se da ne primećuje da je on vara na svakom ćošku.

- Nisam naivna i znam šta se može dogoditi kada nisam u blizini. On je 45-godišnji muškarac, ne mogu da ga promenim. Ipak, nije on pas pa da me vara na svakom uglu. Provodimo 5 do 7 noći nedeljno, ne vidim gde bi mogao naći vreme da me vara. - rekla je Dženifer tada na temu da je suprug vara.

Silvester Stalone
foto: ROM@MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, ispostavilo se da je bila u velikoj zabludi, a ubrzo je dobila pismo od svog dragog u kojem je pisalo da je ostavlja. Poslao joj je pismo na šest stranica u kojima baca u vodu vezu dugu pet godina. Dženifer je bila očajna kada je primila to pismo: "Mnogo sam plakala. Zvala sam sve svoje prijatelje i čistila sam stan 5 puta dnevno. Imala sam toliko slika i stvari kojih sam se morala rešiti."

Takođe je bila razočarana što Stalone nije raskino licem u lice, već je to uradio preko pisma.

Silvester Stalone, Dženifer Flejvin
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Ne možeš nekog samo otpisati preko pisma nakon šest godina. Nije da bih ga molila da mi se vrati ili tako nešto. Samo sam htela da razgovaramo.

Istina je isplivala na površinu

Dženifer je tek kasnije saznala da je Stalone imao aferu sa manekenkom Dženis Dikinson, koja je 1994. godine rodila kćerku za koju je Stalone mislio da je njegova. Kasnije je DNK testom utvrđeno da dete nije njegovo i veza između novopečenog para je prekinuta. Potom je Stalone izlazio sa još par modela, čak se i verio sa Endži Everhart, ali njihova veza nije potrajala.

Silvester Stalone, Dženifer Flejvin
foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Godine 1995. Dženifer i Silvester se mire, da bi 1996. godine dobili prvu kćerku, a venčali se naredne godine. Njihovo pomirenje naišlo je na razne komentare, dok su mnogi tvrdili da je par svom odnosu dao drugu šansu samo zbog novca.

Nova drama

Pre tačno godinu dana Dženifer Flavin podnela je papire za razvod braka. Razlog? "Silvester rasipa porodičnu imovinu," stajalo je između ostalog.

Tada se Dženifer obratila novinarima ovim rečima: "Tužna sam što moram da objavim da sam posle 25 godina braka podnela zahtev za razvod od supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti više od 30 godina veze koju smo delili, a znam da smo oboje posvećeni našim lepim ćerkama. Tražim privatnost za našu porodicu dok prijateljski nastavljamo dalje," napisala je bivša manekenka.

Ali, nakon ove njene objave, par je odlučio da se pomiri. Silvester je tada objavio zajedničku fotografiju ispod koje je napisao "Divno..."

Kako su se upoznali

Godine 1988. Silvester Stalone ima 42 godine i dva razvoda iza sebe. Upoznaje Dženifer Flavin, koja tada ima 19 godina, i njih dvoje započinju druženje.

silvester stalone, Silvester Stalone porodica, ćerke silvestera stalonea
foto: Profimedia

- Došao bi i gledali bismo film, večerali, šetali sa psom ili plažom - kaže Dženifer. Silvester se priseća kako je tih dana rado provodio vreme kod Dženifer i njenih roditelja u San Fernandu. Međutim, njihov odnos nije bio savršen: "Kada smo zajedno, predivno je. Kada smo odvojeni, nismo vezani. Tako je kako je, bez obaveza", prizano je glumac 1991. godine.

I tako, dok ju je Stalone varao, Dženifer je bila ubeđena da je ludo voli - Znam da me voli. To nikad nije bio problem.

1 / 9 Foto: Profimedia

Dok se čini da je glumca tek sada stiglo kajanje za sve što je uradio svojoj ženi, te korsiti svaki trenutak da provede sa njom, priča se da "para vrti, gde burgija neće".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs