Rugali joj se zbog sala koje je kipelo svuda, tvrdili da se izobličila: Sad svima zapušila usta izgledom poput bombe

Lana Del Rej se vratila na velika vrata, a izgleda lepše nego ikada pre

Celebrities
23:46h
Rugali joj se zbog sala koje je kipelo svuda, tvrdili da se izobličila: Sad svima zapušila usta izgledom poput bombe
Foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pevačica Lana Del Rej pojavila se skockana od glave do pete na večeri u Njujorku, a njen izgled je ostavio sve bez daha. Naime, blistala je u crnoj odevnoj kombinaciji, a prisutni nisu mogli da odvoje pogled od njenih izvajanih nogu. Čini se da ova vlasnica raskošnog glasa izgleda bolje nego ikada, te je na najbolji način zatvorila svima usta koji su je godinama olajavali zbog viška kilograma.

Još od početka pandemije trpi užasne kritike i komentare na račun njene kilaže, a uvrede su na njenu adresu stizale gotovo svakodnevno. Osim toga, bilo je i onih koji su je prozivali da je lice uništila botoksom i estestkim korekcijama. Međutim, najnovije slike pokazuju da pevačica pleni pojavom i harizmom!

Lana Del Rej
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lana nikad nije krila da je odrasla okružena luksuzom i blagostanjem, što je po mnogima dovelo u ozbiljan problem sa opijatima. Pevačica je svojevremeno priznala da je bila zavisnik od alkohola, sa 14 godina je prvi put bila na odvikavanju.

"Pila sam alkohol kad god sam bila u prilici, često i sama. Tada je sve to delovalo u redu. Već sa 14 godina roditelji su me prvi put poslali na kliniku za odvikavanje", ispričala je pevačica.

Pevačica je posle srednje škole upisala metafiziku na Fordham univerzitetu u Bronksu, jer je želela da pronađe vezu između vere i nauke, ali ga nije završila jer joj nije išla matematika.

Lana Del Rej
foto: Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Još u mladosti je počela da piše tekstove i pesme koje je izvodila u noćnim klubovima Njujorka, u koji se preselila 2005 godine, kako bi gradila karijeru.

Nakon više projekata, uključujući debitantski album i neizdatog Sirens, Lanina karijera počinje 2011. nakon viralnog uspeha njenog singla „Video Games”. Kasnije tokom iste godine potpisuje ugovor sa muzičkim izdavačkim kućama Interscope i Polydor. Njen glavni debitantski album Born to Die doživeo je internacionalni uspeh i sadrži njen prvi top deset singl „Summertime Sadness” sa Bilbord hot 100. Kasnije, Lana izdaje albume Ultraviolence i Lust for Life koji su se našli na prvom mestu američkog Bilbord 200, kao i Paradise and Honeymoon koji su se našli na top deset mestima. Bila je nominovana za Gremi za najbolji pop vokalni album za Paradise i Lust for Life.

Lana je uradila nekoliko pesama za saundtrekove filmova, od kojih su najznačajnije „Young and Beautiful” za Veliki Getsbi i istoimenu pesmu za Velike oči, koje su dobile Gremi i Zlatni globus nominacije. Lana je napisala i glumila u filmskom mjuziklu Tropiko, kao i u kratkim filmovima koji prate njen rad uključujući „Ride”, „National Anthem” i „Freak”.

Lana del Rej
foto: Dilson Silva / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Buran ljubavni život

Lana Del Rej je jedna od najprivatnijih poznatih ličnosti kada je u pitanju njen ljubavni život, a obožavaoci često moraju da dosta da izdražuju da bi saznali ima li pored sebe partnera. I

Jedina velika slavna ličnost sa kojom je izlazila u prošlosti bio je američki reper G-Eazi, ali ta veza nije dugo trajala. Iako je Del Rej rekla da nema tip, definitivno je privlače ljudi u muzičkoj industriji. Većina njenih prošlih momaka bili su pevači i tekstopisci, sa nekoliko izuzetaka.

Umesto venčanja - prevara

Lana del Rej doživela je veliko poniženje od svog partnera kojeg je upoznala preko aplikacije. Dok se mesecima pričalo da se udaje, njen tadašnji dečko, pevač Šon Larkin, se oženio drugom. Međutim, ni Lana nije ostala dužna.

Nakon skandala izvodila je pesmu "Chemtrails" i dodala tekst koji je otkrio strašnu istinu.

"On je rođen u decembru i venčao se dok smo bili zajedno. Venčao se dok smo išli na terapiju za parove. Nekad se pitam šta bi rekla njegova žena da to zna," rekla je Lana.

Lana Del Rej
foto: The Daily Stardust/ CPR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Njeni obožavaoci tvrde da je ovim rečima raskrinkala bivšeg momka Šona Larkina sa kojim je bila u vezi od 2019. do 2020. godine. Nakon raskida platila bilbord u njegovom gradu na kojem je promovisala svoj album sa jednom rečenicom - LIČNO.

Svi momci Lane Del Rej

Del Rej i škotski kantautor Bari-Džejms O'Nil počeli su da se zabavljaju 2011. Nekoliko puta su se pojavljivali u javnosti rame uz rame i čak su zajedno napisali muziku. Del Rej je 2013. godine otišla na turneju za svoj album Paradise, a O'Nilov bend, Kasidi, pratio ju je širom zemlje kao njen uvod. Godinu dana kasnije, oboje su priznali da je njihova veza završena; međutim, od tada su ostali prijateljski nastrojeni. Toliko prijateljski, u stvari, da je O'Nil imao značajnu ulogu u stvaranju njenog albuma Blue Banisters iz 2021.

Nedugo nakon njenog razlaza sa O'Nilom, pretpostavljalo se da se pevačica zabavlja sa fotografom i sinom pokojnog glavnog urednika Vogue Italia, France Sozzani, Frančeska Karozinija. Njih dvoje su u nekoliko navrata uhvaćeni kako javno pokazuju svoju naklonost, ali niko od njih nikada nije priznao da su zajedno.

Lana del Rej
foto: Profimedia

Iako vrlo kratkog veka, pričalo se da su pevačica i G-Eazi imali vezu 2017. Nije bilo dokaza, osim nekoliko slučajeva da su primećeni zajedno na Koačeli i zajedno napuštali noćni klub u Los Anđelesu. Kasnije te godine, pojavile su se vesti da je G-Eazi počeo da izlazi sa Halsei, tako da je bilo novih tračeva o kojima je trebalo razgovarati. Godine 2022, G-Eazi je sarađivao sa Džekom Harlouom na njihovoj hit pesmi "Moana" u kojoj je Lana Del Rej jasno pomenuta u tekstu: "Znam Kejšu i znam Lanu / Oni pokušavaju da me vrate, ali ja sam kao , 'Ne, ne, nah' / Izvini, ne želim nikakvu dramu, nah / To je teško ne, prođi." Čini se kao da se par možda nije završio u najboljim odnosima.

Jedna od njenih dramatičnijih veza bila je sa policajcem i analitičarem Live PD Šonom Larkinom. On je bio jedan od retkih momaka koje je pevačica objavila na svom Instagram nalogu, a čak se i pojavio na crvenom tepihu sa njom 2020. Kasnije te godine, par se razveo, ali je Larkin rekao za Njujork tajms da su ostali prijatelji. Međutim, fanovi nisu sigurni da je pevačica tako dobro podnela raskid kao Larkin.

1 / 7 Foto: Profimedia

Pevačica i muzičar Džek Donohju su odlučili da svoju romansu zadrže izuzetno privatno. Glasine o zabavljanju počele su 2022. godine kada je Donogu objavio snimak para na trci kamiona čudovišta, ali je od tada izbrisan. Međutim, nisu se pojavljivale nikakve informacije o njima.

Ljubavna veza Lane i Džeka nije uspela jer je u njen život ušao muzičar Evan Viniker, a 28. marta 2023. godine, objavljena je vest da su vereni. Međutim, i ta veza je doživela krah.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs