Žena koja je najveću sramotu pretvorila u suvo zlato: Kad dođe u Beograd očekuje da po nju dođe 10 automobila

Kim Kardašijan može sve i nema onog ko u to nije ubeđen. Ipak, to je žena koja je intimni snimak bogato unovčila

Vip priča
10:51h
Žena koja je najveću sramotu pretvorila u suvo zlato: Kad dođe u Beograd očekuje da po nju dođe 10 automobila
Foto: MiamiPIXX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Kardašijan je uspešna poslovna žena, jedna od bogatijih Amerikanki. Međutim, nije Kim tikva bez korena - rođena u izuzetno bogatoj porodici advokata Roberta Kardašijana i stjuardese Kris, Kim je naučena da žena treba da zna da zaradi. Ona je to i uradila.

Svoje životne promašaje dobro je unovčila i tako čitavu porodicu "uvukla" u biznis koji cveta. Poslednjih godina njen brend donjeg veša osvaja svet, a jednu takvu prodavnicu planira da otvori upravo u Beogradu.

Priča se kako će Kim doći upravo ovih dana u našu prestonicu, a za tu priliku će navodno odsesti u predsedničkom apartmanu luksuznog hotela. Pored ličnog obezbeđenja koje će doći sa njom, Kim će imati i dodatno obezbeđenje koje će je pratiti u stopu 24 časa.

Kim Kardašijan
foto: Angela Weiss / AFP / Profimedia

Navodno, ona je imala posebne zahteve i želje, te je naglasila da obavezno želi da poseti Hram Svetog Save, kao i Kalemegdan. Od organizatora je tražila i da u apartmanu konstantno ima sveže cveće, ali i da u svakom trenutku na raspolaganju ima 10 različitih automobila kao „mamce“, kako bi izbegla paparace. Izvor pomenutog medija rekao je i da Kardašijanova iz Beograda ide u Pariz.

Ko je Kim Kardašijan?

Kim Kardašijan
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Kim se već u ranoj mladosti družila s bogatom naslednicom Paris Hilton, a to joj je prijateljstvo donelo medijsku pažnju. Ipak, kada je 2007. godine izašao privatni snimak sa njenim tadašnjim dečkom Rej Džijem njena popularnost je naglo skočila. Kim je podigla tužbu protiv kompanije „Vivid Entertainment“ koja je objavila snimak, da bi kasnije odbacila tužbu i prihvatila nagodbu od pet miliona dolara.

U oktobru 2007. počelo je emitovanje rijaliti serija „U korak s Kardašijanima“ koji prati svakodnevnicu porodice Kardašijan – Džener. U decembru 2007. Kim se slikala za magazin „Playboy“. 2008. godine je debitovala na velikom platnu glumeći u filmu „Katastrofa“. Iste godine je učestvovala u TV emisiji „Ples sa zvezdama“ . Sledeće godine se pojavila u jednoj od epizoda sitkoma „Kako sam upoznao vašu majku“ . U aprilu 2009. godine objavila je DVD sa vežbama za oblikovanje tela u produkciji njene vlastite producentske kuća „Kimsaprincess Production“. Od tada pa do sada njen biznis je toliko razrađen i unapred isplaniran da prihodi rastu do neba.

Kim Kardašijan, Kloi Kardašijan
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kardašijan važi za jednu od najbogatijih zvezda Holivuda. U maju 2014. godine njeno bogatstvo je procenjeno na 45 miliona dolara. 2015. godine magazin „Forbes“ je objavio da je za samo godinu dana udvostručila zarađeni novac, te da je jedna od rijaliti zvezda koja je uspela dobro da unovči slavu koju je neočekivano stekla.

Najviše novca Kim zarađuje prodajom kozmetičkih proizvoda, nakita i odeće na internetu.

Kim Kardašijan
foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Privatni život

S obzirom da su od ranog detinjstva sestre Kardašijan pod lupom javnosti zbog rijaliti serijala čije su glavne zvezde, njihov privatni život je uvek u fokusu javnosti. Kim je top tema tabloida zbog svojih ljubavnih veza s poznatim ličnostima, a jedan od prvih muškaraca s kojim su je povezivali bio je muzički producent Dejmon Tomas (Damon Thomas). Kada joj je bilo 19. godina Kim se tajno venčala s Dejmonom, a razveli su se 2003. godine. U to vreme započela je vezu sa pevačem i tekstopiscem Rej Džejem (Ray J). Javnosti su naročito postali interesantni kada je 2007. objavljena snimka seksa u kojoj su upravo oni glavni akteri.

U oktobru 2010. godine Kim je započela vezu s košarkašem Krisom Hamfrisom, a u maju sledeće godine su se zaručili. Venčali su se 20. avgusta 2011. godine u Montesitu, a brak se raspao 72 dana kasnije zbog „nepomirljivih razlika“. U javnosti se spekulisalo da se par venčao samo zbog popularnosti, te da je njihova svadba bila samo marketinški trik.

Kim Kardašijan
foto: JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia

Razvod je bio top tema brojnih američkih tabloida. U aprilu 2012. godine Kim je započela vezu s dugogodišnjim prijateljem reperom Kanjeom Vestom i to u vreme dok je još uvek formalno bila u braku s Hamfrisom. Njihov brak zvanično je okončan u junu 2013. godine, dok je samo nekoliko dana kasnije Kim dobila ćerku Nort Vest sa Kanjeom.

U oktobru 2013. godine Kim i Kanje su se verili, a u maju 2014. godine su se venčali u Firenci. Njenu venčanicu je dizajnirao Rikardo Tiši, poznati italijanski kreator. U aprilu 2015. godine su u Jerusalimu krstili ćerku Nort, a u decembru iste godine dobili sina Sejnta. Par je dobio još dvoje dece preko surogat majke.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
foto: Profimedia

Nakon četvoro dece i godina skandaloznog braka došao je i razvod. Naime, Kanje Vest nije hteo da se leči od bipolarnog poremećaja što je katastrofalno uticalo na njihov život i brak.

Nakon Kanje Vesta, Kim nije ulazila u duže i ozbiljnije veze. Posvetila se vežbanju, zdravom načinu života i radu. Studira pravo i cilj joj je da bude poznata i dobra kao što je to bio njen otac Robert Kardašijan koji joj je veliki uzor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs