Beograđanka otišla na dejt u Londonu pa u kafiću doživela šok: "Moj balkanski mozak nije ukapirao o čemu se radi"

Sastanci "na slepo" kako se popularno zovu, mogu biti veoma izazovni, pa se tako ovoj devojci desla jedna veoma neprijatna situacija na jednom od njih

Ljubav
Beograđanka otišla na dejt u Londonu pa u kafiću doživela šok: "Moj balkanski mozak nije ukapirao o čemu se radi"
Foto: Printscreen TikTok

Mina iz Beograda koja studira u Engleskoj, tačnije u Londonu, otkrila je na svom TikTok profilu kako je, kao jedna devojka sa Balkana prošla na sastanku sa dečkom iz inostranstva i zašto mu se nakon prvog sastanka nikada više nije javila.

"Ovo je priča o jednom dečku s kim sam izašla ovde u Londonu. Dečko je bio jako simpatičan, sladak, upoznali smo se preko jedne aplikacije, znam malo je kritično ali ovde to ljudi rade i kao normalno je...

E sada, on je tada radio kao inženjer za formulu jedan, vrlo korektan momak, vidi se da ima novca. Mi se dogovorimo da se vidimo i idemo na kafu", ispričala je Mina pa počela da se smeje.

Mina Tik Tok
foto: Printscreen TikTok

Kako je objasnila, smeh nije tu slučajno, jer ono što se desilo na sastanku apsolutno ju je šokiralo.

"Uglavnom, mi smo se našli i trebali smo da odemo na kafu. Blizu mene ima neki kafić, tu smo seli. Kako neka mesta ovde funkcionišu po principu da vi odete na kasu, kažete šta hoćete i onda to platite odmah, tako je bilo i u ovom kafiću. Tako ja dolazim do kase i kažem 'ja ću kapućino' i okrećem se ka njemu u fazonu "šta ti hoćeš?'. I on samo ozbiljno stoji i kao 'ne ne, samo ti uzmi'. Moj Balkanski mozak nije ukapirao o čemu se radi.

Ajde da sam skapirala pa bi bilo manje neprijatno, ali meni uopšte nije dolazilo do mozga da on želi da svako plati svoju kafu koja je bila 3-4 funte (oko 500 dinara). Još ja kao 'ne, ne, reči šta hoćeš?'. A on jadan tu ne želi da mi kaže šta je problem nego kao 'samo ti naruči'. Meni se u tom trenutku upali lampica da on ne želi da plati. U momentu mi došlo da mu kažem da mi samo objasni šta želi platicu ja, zato što je to račun od 9-10 funti (oko 1.200 dinara)", ispričala je Mina.

Onda je na kraju svako platio svoje a ona je ostatak večeri provela u agoniji. Takođe, kako je objasnila, nakon te večeri se više nikad nisu čuli.

"Ovako je i u Amsterdamu, ali plus ti je što ćete svi voleti kada kreneš da zoveš društvo na ručkove i pića jer mi Srbi to svuda radimo", glasio je jedan od komentara.

"Kako se boje za svoje parice, uglavnom napenalila bih ga i otišla bih, pa nek se kaje", iznervirala se druga korisnica društvenih mreža.

A neki su prokomentarisali i dotičnog dečka. "Koji blam sa njegove strane Bože", " Žena može u bilo kom trenutku da se predomisli i ode, na primer da plati svoju kafu, kaže mu zbogom i odleprša da sama uživa u njoj. Nikom kao tom škrtici ne treba plaćati kafu", pisali su oni.

Stil / Blic

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs