Bila je dadilja njegovoj deci, a onda je zavela slavnog glumca: Zbog nje je ostavio fatalnu plavušu koju svet obožava

Itan Hok govori na sceni na večeri čitanja i gala večeri povodom 50. godišnjice Literaci Partners na Pieru 60 10. juna 2024. u Njujorku. Cindi Ord

Ljubav
23:18h
Bila je dadilja njegovoj deci, a onda je zavela slavnog glumca: Zbog nje je ostavio fatalnu plavušu koju svet obožava
Foto: Vallenilla/face to face / Face to Face / Profimedia

Glumac Itan Hok bio je pošasni gost na proslavi neprofitne organizacije "Literacy Partners", te je svojim govorom upriličio proslavu 50 godina poslovanja ove humanitarne grupacije koga je mnogim promenila život iz korena. Na svečanosti se pojavio sa suprugom Rajan, vrlo prisno i zaljubljeno su pozirali fotoreporterima, a čini se da im "otvoreni" brak i te kako prija.

Naime, "Literacy Partners", neprofitna organizacija osnovana 1973. godine, ima za cilj da obezbedi obrazovanje porodicama koje žive na rubu egzistencije u Njujorku i šire. Do sada, pomogla je više od 250.000 odraslih da naprave bolji život za sebe i svoje najmilije kroz besplatne časove. Uz radionice, roditeljima i starateljima se daju neophodni alati koji su potrebni za stvaranje uspešne budućnosti. Organizacija ima za cilj da iskoristi svoje programe kako bi prekinula krug siromaštva, poboljšaju izglede za posao i još mnogo toga.

Itan Hok
foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac izuzetno podržava njihov rad i trudi se da svoju uticaj iskoristi najbolje što može, ta da apeluje na sve one koji su u mogućnosti da pomognu. Takoše, ni njenova supruga nije ni na nalik ostalim ženama poznatih frajera, a ljubavna prila Itana i Rajan ne prestaje da šokira i posle 16 godina zajedničnog života.

Naime, pre Rajan Houk je bio u braku s uspešnom glumicom Umom Turman od 1995. do 2008. godine, a zajedno imaju troje dece, ćerke Maju i Lenu i sina Levona.

Dok su deca bila mala, a roditelji često bili zauzeti svojim glumačkim obavezama, decu je čuvala upravo Rajan.

Čini se kako je glumčeva afera s dadiljom počela i ranije jer su pred oltar stali 2008. godine, a nekoliko meseci pre nego što je Hok finalizovao razvod s Turman.

Uma Turman, sa ćerkom
foto: Profimedia

I dok su mnogi prisiljavali glumca da prizna kako se s Umom rastao zbog prevare s Rajan, glumac je u nekoliko navrata za medije rekao da se njihov brak raspao zbog drugih pritisaka te da se veza nije mogla bazirati samo na seksualnoj vernosti.

Otkad je u braku s Itanom, Rajan je bila producentkinja nekoliko filmova u kojima je Itan glumio, kao što su ''Blaze'' i ''First Reformed'', ali osim toga, retko se pojavljuje u javnosti i par svoj život drži poprilično privatnim.

Čini se da Hok s bivšom dadiljom ima skladan brak i jednom se saznalo da ključ toga što ne praktikuju monogamiju, odnosno imaju otvoren odnos. Glumac je progovorio o nestvarnim očekivanjima koja vernost jednoj osobi postavlja za vezu.

Itan Hok, Rajan Hok
foto: Vallenilla/face to face / Face to Face / Profimedia

'Ljudi imaju detinjasti pogled na monogamiju i vernost. Kažu: 'Varao je pa je loš, varala je pa je loša', a zapravo naša vrsta nije monogamna. Veza se ne može temeljiti na seksualnoj vernosti', objasnio je 2013. u razgovoru za časopis Porter.

Očito je da se s tim stavom njegova bivša supruga Uma nije slagala, ali očigledno je Itan pronašao 'zajednički jezik' s Rajan.

Zajedno imaju dve ćerke, Klementinu Džejn i Indijanu, a od Itanovo petoro dece, glumom se odlučila baviti Maja, naslednica iz prvog brakakoja je debitovala u vrlo poznatom filmu ''Little Women''.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs