Ona sve lepša, a on propao preko noći otkako ga je ostavila: Njihove igrice u krevetu frapirale, ovo mu nije oprostila

Samo je senka ostala od Saše Barona Koena, nekada je zasmejavao ceo svet, a sad šeta smrknut i sam

Ljubav
08:33h
Ona sve lepša, a on propao preko noći otkako ga je ostavila: Njihove igrice u krevetu frapirale, ovo mu nije oprostila
Foto: Raw/Mega / Goff Photos / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Otkako se Saša Baron Koean rastao sa ženom u aprilu, na licu britanskog glumca i čuvenog komičara veoma retko se viđa osmeh na licu. Pored Ajle Fišer proveo je više od dve decenije, a iako su važili za jedan od najskladnijih parova u Holivudu, sve je frapirala vest o njihovom razlazu.

Naime, ovog popodneva paparaci su uhvatili u Londonu i Sašu i Ajlu, i dok je ona užurbano obavljala svoje obaveze, komičar je šetao vidno neraspoložen.

Saša Baron Koen, Ajla Fišer
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Interesantno, bili su lokacijama koje su veoma blizu. Međutim, niko od njih više ne nosi burme, te se čini da je njihovo razdvajanje konačno.

Saša Baron Koen, Ajla Fišer
foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Ajla i Saša su se upoznali 2002. i nakon godina zabavljanja, venčali su se 2010. godine i imaju troje dece.

Jednom prilikom je komičar Saša Baron Koen izjavio da se odmah zaljubio u Ajlu čim ju je video, dok je njoj trebalo malo više vremena.

"Ne znam zašto je to rekao, jer sam ja odmah znala da je to ljubav na prvi pogled, " ispričala je Ajla koja kaže da joj mnogi čestitaju na 20 godina veze sa Sašom.

"U Holivudu to je kao da slavimo zlatnu svadbu," ispričala je ona.

Zanimljivi intimni odnosi

Ajla je još 2016. priznala bizarnu tajnu, da je spavala sa suprugom dok je on bio obučen kao njegov lik Borat. Zajedno je gostovala u jednoj emisiji sa glumcem Mekgregorom joj je u šali postavio neprijatno pitanje. „Da li je vaš muž Saša ikada glumio lik u krevetu? I ako jeste, koji? — upitao je odjednom

Ona je tada prasnula u smeh i priznala da su vodili ljubav dok je bio prerušen u lik koji ga je proslavio.

Fišerovu publika voli i zbog njenog prirodnog izgleda i toga što nema prejaku želju da pod svaku cenu sačuva mladost. Njeno telo je vitko, ali ne premršavo, te još uvek nije radila estetske korekcije, niti je koristila botoks kako bi "ispeglala" bore.

Krah ljubavi

Saša i Ajla objavili su da su se razdvojili još prošle godine, ali bez mnogo pompe,a sa fanovima su podelili bizaran snimak u teniskoj odeći.

„Posle dugog teniskog meča koji traje više od 20 godina, konačno odlažemo rekete. 2023. zajedno smo podneli zahtev za okončanje našeg braka. Uvek smo davali prioritet našoj privatnosti i u privatnosti radimo na ovoj promeni. Zauvek delimo našu odanost i ljubav prema našoj deci. Iskreno cenimo što poštujete želju naše porodice za privatnošću“, istakli su u poruci.

Najava razaza je stigla nakon što je Rebel Vilson iznela šokantne tvrdnje o svom iskustvu sa komičarom Sašom u svojim novim memoarima "Rebel Rising".

Rebel je glumila Sašinu devojku u hit seriji filmova o Boratu, u komediji Braća Grimsbi iz 2016. i iznela niz navoda o njenom neprijatnom iskustvu tokom snimanja.

Navela je da bi na setu filma koji je režirao Luis Leterrije, Saša od nje tražio da se skine za neke scene uprkos njenom pravilu o „zabrani golotinje“, i još niz tvrdnji koje je Saša odlučno negirao i tvrdi da su u suprotnosti sa dokazima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Ajla Fišer