Dadilja dece Đokovića živa vatra: Više se sređuje, kažu da Jeleni svuda ukrade pažnju, a ovo joj strogo zabranjeno

Novak Đoković hrabro korača ka ostvarenju svog jedinog nedosanjanog sna - olimpijskog zlata, a na tom putu najveći vetar u leđa su mu Jelena i njegova porodica.

Porodica
14:35h
Dadilja dece Đokovića živa vatra: Više se sređuje, kažu da Jeleni svuda ukrade pažnju, a ovo joj strogo zabranjeno
Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Novak Đoković je nezaustavljiv na terenu, ubeležio je i treću pobedu na Olimpijskim igrama i plasirao se u četvrtfinale, a sa tribina stiže mu najveća podrška od supruge Jelene i dece! Naime, gotovo uvek sa njima je i dadilja koja sve više privlači pažnju kako odevnim kombinacijama, tako i izgledom, a posebno do izražaja dolazi njen osmeh, što je i Jelenin zaštitni znak.

Jelena Đoković
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Najbolji teniser svih vremena i njegova supruga Jelena izuzetno vode računa o vaspitanju dece, te im posvećuju svo svoje slobodno vreme, ali isto tako, veoma im je važno sa su mališani kada oni nisu tu. Dugo su tragali za adekvatnom ženom koja će brinuti o Tari i Stefanu u njihovom odsustvu i ne kriju da su imali visoke kriterijume.

Novak Đoković
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Kako je navedeno, detaljno su proverili biografije žena koje su se prijavile za posao, a neophodne su bile i preporuke prethodnih poslodavaca, poznavanje jezika i pedagoški standardi.

Novak Đoković
foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Poznavanje jezika bio je jedan od osnovnih uslova da neko konkuriše za ovu poziciju, a nakon što su se opredelili za nju, dadilja je morala da potpiše ugovor o poverljivosti, koji je imao mnogo tačaka, od kojih su se najvažnije ticale privatnog života poznatog para.

Novak Đoković
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Jasno stoji da je dadilji zabranjeno da otkriva bilo kakve detalje iz njihovih života, sve što se tiče Novaka, ali i ostatka porodice. Dadilja porodice Đoković često putuje sa njima i prilagođava se njihovom užurbanom rasporedu.

Novak Đoković
foto: ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Međutim, sve više je u fokusu zbog sjajnih odevnih kombinacija u kojima se pojavljuje sa Đokovićima, dok su i komentari o njenoj lepoti i harizmi kada je sa decom, takođe, glasniji. A kako se uglavom uvek pojavljuje sa Jelenom u društvu, neretko ljudi upoređuju ove dve dame, te se dešavalao da strani mediji pišu kako se dadilja bolje sredila od supruge teniskog asa koja voli prirodan izgled, te da je privlačnija, dok većina smatra da je Jelena, ipak, modna ikona.

Šta vi mislite?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs