Ovo je najlepša doktorka u Srbiji, a venčao je Đoković: Izgledom oduzima dah frajerima, on nije uspeo da je sačuva

Najlepša doktorka stomatologije u Srbiji je neverovatna dama koja oduševljava sve elegancijom i fenomenalnim stilom.

Celebrities
14:48h
Ovo je najlepša doktorka u Srbiji, a venčao je Đoković: Izgledom oduzima dah frajerima, on nije uspeo da je sačuva
Foto: Printscreen Instagram / kokolinica

Aleksandra Marković je prelepa diplomirana stomatološkinja u manekenskim vodama. Naime, ova zanosna bineta, pored očaravajućeg izgleda, može da se pohvali i ogromnim znanjem. Osim što je dominirala po modnim pistama širom sveta, vredno je učila, a ni danas ne prestaje da stiče nove veštine.

Sada istče da je, pre svega, ponosna mama, pa sve ostalo. Osim što vodi brigu i zubima brojnih ljudi, okrenula se i grani estetstke medicine. Obožava jogu i šminku, te je završila i profesionalni kurs za mejkap artista.

Završila je medicinsku školu u Kruševcu, a potom je diplomirala na Stomatološki fakultet u Beogradu, zato nosi laskavu titulu najlepše zubarke kod nas.

Sa druge strane, oko nje su se otimali čuveni modni kreatori, imala je priliku da radi sa mnošto prestižnih brenodva, a sada želi da prenese svoje znanje na mlađe. Pre nekoliko godna učestovala je u američkom rijaliti šou programu „She’s got a look“. Pozvana je da bude članica žirija i tu ponudu je rado prihvatila.

„S obzirom na to da se bavim modelingom od 16. godine, sad sam već u nekim godinama, pa kad su me pozvali tamo, baš sam se obradovala i prihvatila saradnju jer bih volela da pomognem mladim modelima, da ih usmerim ili im objasnim nešto. Želim da pomognem mladim ljudima tako što ću im objasniti gde treba da se sačuvaju u svetu mode, kao i na koji način treba da uzvise sebe u svemu tome i budu što bolje.“

Ima besprekoran stil oblačenja, te vrlo često njene odevne kombinaciju oduševljavaju i inspirišu prirpadnice nežnijeg pola. Nedavno je promenila malo i imidž, te je napustila tabor crni i prešla u brinete.

Pored medicine i mode, putovanja su joj velika strast, te svaki slobodan trenutak koristi da "pobegne" na neku egzotičnu destinaciju.

Aleksanda je 2015. godine stala na ludi kamen sa fubalerom Nevenom Markovćem, kome je kum bio upravo Novak Đoković. Iako su slovili za skladan par, do kraha braka je došlo 2020. Kruna njihove ljubavi je ćerkica Ina o kojoj zajedno brinu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs