"SPAVAO SAM S MILOŠEVIĆEVOM ĆERKOM, A KAD SAM OVO VIDEO, UMALO SE NISAM ŠLOGIRAO: Nisam smeo kući da je dovedem"

Ljubavna prča Ivana Gavrilovića i Marije Milošević krije zaimljive detalje romanse.

Celebrities
12:16h
"SPAVAO SAM S MILOŠEVIĆEVOM ĆERKOM, A KAD SAM OVO VIDEO, UMALO SE NISAM ŠLOGIRAO: Nisam smeo kući da je dovedem"
Foto: Printscreen/youtube/ Azra Redžić Radulović

Jedna od najpopularnijih turbo-folk zvezda devedestih Ivan Gavrilović je svojevremeno otkrio detalje o romansi sa Marijom Milošević, ćerkom nekadašnjeg predsednika Slobodana Miloševića, sa kojom se, kako je rekao, zabavljao godinu dana.

U nekoliko navrata je isticao da je reč o velikoj i dubokoj ljubavi, a potom je rešio da ispriča sve o njoj.

Ivan Gavrilović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"Upoznao sam je u diskoteci ‘Košava’. U jednom momentu je ispred mene stala crna, zgodnjikava i lepuškasta devojka. Nismo se čestito ni upoznali, a već smo počeli da se grlimo i ljubimo. Proveli smo zajedno predivnu noć. Ostavila mi je vizitkartu. Kada sam se ujutru probudio, video sam da na vizitki piše – Marija Milošević. Kad me šlog nije strefio! Odmah sam pozvao producenta, koji me je napao da sam je pijan spopao. Uplašio sam se i odlučio da je nikada ne pozovem. Ali ona je ipak mene pozvala", ispričao je svojevremeno Ivan.

Marija mu se dopala, ali je se pomalo i plašio zbog njenih moćnih roditelja, međutim, ispostavilo se da za to nije bilo razloga.

"To je bilo diktatorsko vreme. U sekundi si mogao da nestaneš sa lica zemlje. Ali posle izvesnog vremena Marija je počela da mi se dopada. Bila je uvek iskrena prema meni, čak mi je rekla da nije srećna što su joj Sloba i Mira roditelji. Pošto ju je čuvalo obezbeđenje, često se noću iskradala iz kuće da je niko ne vidi kako bi bila sa mnom. Uvek sam je ispred čekao u kolima, pa bismo zajedno otišli kod mene kući. Molio sam je da ne idemo kod mene jer ako moji saznaju ko je ona, dobiće fras. Rekla mi je: ‘Ne brini, staviću periku i neće me provaliti.'"

Marija Milošević
foto: Prinscreen Youtube / Azra Redžić Radulović

Jednom prilikom je Marija demonstrirala svoju moć, doduše, na prilično bezazlen način.

"Ugovorio sam tezgu za 8.000 maraka, a Marija je želela da te večeri budem sa njom. Ponudila mi je 10.000 maraka da ne odem na nastup. Pomislio sam da će organizovati žurku i da će me isplatiti od prodaje ulaznica. Međutim, na zabavi smo bili samo ona, obezbeđenje i ja. Na kraju večeri mi je dala novac u koverti. To je bio jedan jedini put kad sam uzeo pare od nje", prisetio se Gavrilović u ispovesti za "Informer".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs