GLUMICA ZBOG BIVŠEG BILA POD ISTRAGOM FBI-A, A ZBOG MUŽA PRESEKLA: Nije mogla sina da odvede u školu od mamurluka

En Hatavej otvorila dušu i otkrila planove za budućnost,kao i veliku prekretnicu u svom životu osvrćući se na to da je već 5 godina trezna

Celebrities
GLUMICA ZBOG BIVŠEG BILA POD ISTRAGOM FBI-A, A ZBOG MUŽA PRESEKLA: Nije mogla sina da odvede u školu od mamurluka
Foto: Ettore Ferrari / Zuma Press / Profimedia

Proslavljena holivudska glumica En Hatavej ponosna je na svoj uspeh dok slavi veliku prekretnicu na putu otrežnjenja. Ova 41-godišnja glumica je podelila sa svetom da obeležava pet godina bez alkohola.

Ona je godinama ranije otkrila da se nada da će se držati podalje od pića dok njeno prvo dete ne napuni 18 godina.

U januaru 2019. pojavila se u emisiji Elen DeDženeres, gde je razgovarala o tome kako je proširenje porodice sa suprugom Adamom Šulmanom nateralo da se otrezni. „Prestaću da pijem dok moj sin živi u mojoj kući“, rekla je ona, pojašnjavajući da je želela da sačeka dok Džonatan, koji je u to vreme imao skoro tri godine, proslavi punoletstvo.

En Hatavej
foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Zbog čega je En Hatavej trezna već 5 godina

„Ne volim baš način na koji pijem, a i on ulazi u godine u kojima sam mu zaista potrebna sve vreme, posebno ujutru…“, nastavila je.

En je rekla da ju je jedan posebno loš dan nakon noći opijanja ubedio da se promeni.

„Jednog dana sam trčala u školu gde sam ga ostavio, nisam vozila, bila sam mamurna i to mi je bilo dovoljno" - priznala je.

Njena odluka da se fokusira na trezvenost postala je još važnija kasnije te godine, kada je njen i Adamov drugi sin, Džek, koji sada ima četiri godine, rođen u novembru.

„Ima mnogo stvari koje identifikujem kao prekretnice. Obično ne pričam o tome, ali sam više od pet godina trezna i to mi se čini kao prekretnica", rekla je ona.

En Hatavej
foto: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Glumica je dodala da se ustručava da prizna da je u 'srednjim godinama', ali samo zato što je svesna kako život može da dobije neočekivane preokrete.

Enino trenutno porodično blaženstvo dolazi nakon što se udala za Adama Šulmana, biznismena koji takođe povremeno glumi, 2012.godine.

Iako priznaje da su zaslužna njihova dva sina što su joj dali motivaciju da se otrezni, En i njen muž imaju tendenciju da budu posebno zatvoreni u vezi sa svojim dečacima.

Njen odnos sa Adamom bio je dobrodošla promena u odnosu na prethodni odnos ispunjen stresom sa Rafaelom Folijerijem, italijanskim investitorom za nekretnine.

En Hatavej
foto: Profimedia

Njih dvoje su počeli da se zabavljaju 2004. godine, ali fasada koju je Folijeri napravio oko njih slomila se 2008. godine, kada je uhapšen zbog zloupotrebe sredstava od bivšeg predsednika Bila Klintona i milijardera Ronalda Burkla za koje se očekivalo da će se koristiti za kupovinu imovine koju je Rimokatolička crkva odlučio da se proda. Folijera je istražila Poreska služba (IRS) i potom je uhapšen.

En je bila uvučena u kontroverzu, pošto je FBI izvršio raciju u njihovoj kući i uzeo njene privatne dnevnike kao potencijalni dokaz, iako nikada nije bila optužena za zločin ili optužena za bilo kakvo krivično delo u vezi sa tim.

Folijeri je priznao krivicu i osuđen je na četiri i po godine zatvora.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs