KAKO JE SMRŠALA ĆERKA LEGENDARNOG MUZIČARA: Kaže da nije koristila lekove kao njena majka, bila je na ivici OVE bolesti

Ceo život muku muči sa kilažom, a sad na novim fotografijama šokirala drastičnom promjenom , ali tvrdi da za to nije zaslužan lek koji koristi njena majka

Celebrities
KAKO JE SMRŠALA ĆERKA LEGENDARNOG MUZIČARA: Kaže da nije koristila lekove kao njena majka, bila je na ivici OVE bolesti
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Pjevačica Keli Ozborn šokirala je javnost svojim izgledom na najnovijim fotografijama, na kojima izgleda mršavije nego ikad pre, što je mnoge i zabrinulo.

U stranim medijima brzo se počelo pisati kako je koristila lek Ozempic, koji koriste mnogi poznati, no u novom intervjuu koji je prenio NY Post 39-godišnja Keli kaže da za mršavljenje nije koristila lekove za lečenje dijabetesa tipa 2.

Keli je istakla da je imala "gestacijski dijabetes" i da je morala izgubiti težinu koju je dobila tokom trudnoće. Takođe, kaže da je bila izložena riziku od dijabetesa, što nimalo nije htela. Tvrdi da je izbacila šećer i ugljene hidrate i zahvaljujući tome brzo smršala.

Keli Ozborn
foto: Kurir Arhiva

Tokom intervjua ćerka legendarnog Ozija Ozborna govorila je o podvrgavanju zahvatu koji kombinuje metode "EmFace" i "EmSculpt Neo" za konturiranje njenog lica te zatezanje i toniranje tela.

''Stvarno sam htela zategnuti kožu oko vrata i ispod brade'', rekla je Osbourne nakon što je primetila da je nakon porođaja dobila puno strija, a i da joj je koža izgubila elastičnost.

Inače, EmFace i EmSculpt Neo nehirurški su zahvati koji se izvode u doktorskoj ordinaciji i ne zahtevaju vreme za oporavak.

S druge strane, njena majka Šeron Ozborne otvoreno je govorila o korištenju Ozempica, za koji je rekla da joj je pomogao izgubiti oko 20 kilograma.

Šeron Ozborn
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U novembru 2023. u intervjuu za Daily Mail bivša voditeljka emisije ''The Talk'' kasnije je otkrila da ima oko 50 kila i da sada više ne može da se ugoji, iako je prestala koristiti Ozempic u aprilu 2023. godine.

U februaru je Šeron objasnila da nije požalila što je uzela Ozempic uprkos tome što je smršala više nego što je nameravala.

Podsetimo Keli je krajem 2022. godine postala majka, a sina Sidneja dobila je s dečkom Sidom Vilsonom.

Stil / showbuzz.dnevnik.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs