POVLAČI PSIHO POTEZE, PRETVARA DEVOJKE U GOLE IGRAČKE Kad dobije gotov produkt oduzme im pravo da nose odeću i da govore

Šta god da dotakne Kanje Vest, to odmah postaje popularno i postaje trend. U ovu tezu uključujemo i njegove partnerke. Pogledajmo kako su se stilovi njegovih dama promenili posle veze sa njim

Celebrities
13:13h Autor:
POVLAČI PSIHO POTEZE, PRETVARA DEVOJKE U GOLE IGRAČKE Kad dobije gotov produkt oduzme im pravo da nose odeću i da govore
Foto: Profimedia

Nije tajna da sve što je na bilo koji način povezano sa Kanje Vestom postaje ultra popularno i moderno. I to se odnosi ne samo na muziku, odeću i obuću. Posmatrali smo kako je reper menjao stil svoje bivše supruge Kim Kardašijan gotovo svih 10 godina. I čim je prive kraju projekat i dobio gotov moderan produkt, u njegovom životu su se pojavile druge devojke koje je pomogao da postanu pravi modni divovi.

Kim Kardašijan i Kanje Vest
foto: Profimedia

Džulija Foks se viđala sa reperom u 2022. godini — tada je prolazio kroz kontroverzni raskid sa Kim Kardašijan. Kako je kasnije glumica priznala u svojim memoarima, Kanje ju je koristio kao "oružje" protiv bivše supruge i bio daleko od predstave "muškarca iz snova". I iako veza sa Foks nije bila toliko romantična i dugotrajna kao sa predstavnicom poznate porodice, o ovom paru su svi svetski mediji raspravljali tokom nekoliko meseci. Iako se Džulijin stil takođe znatno promenio nakon Vešta, a njeni javni nastupi su i danas predmet rasprave modnih izdanja, upravo je reper dao svoj doprinos njenim modnim izdanjima.

Džulija Foks
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I u njima se može pronaći mnogo sličnosti i sa Kim, i sa sadašnjom suprugom muzičara — Bjankom Cenzori.

Peresmatrajući autfite Džulije, odmah postaje jasno da kožni odevni komadi - njen apsolutni favorit. Lakirani korsetni haljine, pantalone i topovi veoma podsećaju na stilove Kardešijan, ali ipak idu uz njui. Čak je i sama Foks izjavila da se u takvim odevnim komadima oseća najbolje.

Džulija Foks
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ali u slučaju sa Bjankom, to je malo verovatno. Njen sadašnji suprug Kanje, često je oblači u komade koji se njemu, ali na fotografijama je delovala više izgubljeno i stegnuto, umesto da pozira sa podignutom glavom.

Bjanka Censori
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kada bismo pitali ljude "Koji stil Džulije Foks je najdominantniji", odgovor bi bio jednoglasan - u krop-topovima i pantalonama sa ultra niskim strukom. Taj stil postao je njen zaštitni znak. I čini se da joj je ovaj modni trik takođe sugerisao reper, jer i Bjanka je često izlazila u sličnim topovima, a umesto pantalona nosila je svoje omiljene čarape - Vestov modni trik.

Džulija Foks
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ono što još nismo videli na Bjanki su omiljeni total-denim Kanjea. Video snimak Džulije, na kojem pokazuje kako obične farmerke pretvoriti u ultra moderne, postao je viralan na internetu. Ali, izgleda da su takvi stilizovani izgledi, prema mišljenju repera, nakon Kardašijan i Foks, izgubili popularnost. Ipak, kao i njihove obožavane ultra visoke čizme - legendarni čizme Balenciaga i drugi.

Kanje Vest
foto: preentscreen/Instagram

Zato trend obnaženosti upravo postavila glumica. Međutim, koliko god se Džulija ogolila, uvek su sve ključne tačke bile pokrivene. Ali, svoju novu suprugu Kanje oblači izuzetno provokativno, i čak fanovi para ne mogu to pripisati nekom posebnom stilu. Korisnicima je žao devojke koja je postala "gola igračka" u njegovim rukama.

Kanje Vest, Bjanka Cenzori
foto: The Daily Stardust/ Khrome / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako će se završiti njihov brak, ostaje samo da se nagađa. Ali, Foks, iako su odnos sa Kanjeom psihološki traumatizovali, dao joj je pravo da postane prava modna ikona. Manekenka i glumica stekla je milionsku armiju obožavalaca i jasno je pronašla svoj stil. I iako njeni izgledi često i dalje šokiraju, želimo da ih proučavamo i tražimo u njima neko skriveno značenje ili poruku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs