DEČKO JOJ PRETUKAO MAJKU, OPTUŽUJU JE ZA NEPOTIZAM, SA 29 SE SKRASILA PORED 20 GODINA STARIJEG: Njen život pravi je ŠOK

Život najplaćenije manekenke na svetu pod budnim je očima javnosti zbog njene uspešne karijere, ali najviše zbog njenog ljubavnog života koji je pun intriga.

Vip priča
Autor:
DEČKO JOJ PRETUKAO MAJKU, OPTUŽUJU JE ZA NEPOTIZAM, SA 29 SE SKRASILA PORED 20 GODINA STARIJEG: Njen život pravi je ŠOK
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džidži Hadid danas proslavlja svoj 29. rođendan. Svojom istaknutom karijerom ona je jedna od najvećih modela današnjice. Osvrćemo se na njen razvojni put od deteta zvezde, do istaknutog modela i njen život koji je obeležila ljubav sa pevačem Zejnom Malikom.

Već je poznato da se sestre Hadid, koje čine Jelena Džidži Hadid i Izabela Hadid, preuzele modni svet. Ali kako je Džidži tačno postala najveći supermodel svoje generacije?

DETE MANEKENKA I SLAVNA MAJKA

Modeliranje je oduvek bilo u genima Džidži Hadid, njena majka je i sama bivša holandsko-američka manekenka Jolanda Hadid.

Jelenaje započela karijeru modela sa dve godine, kada ju je otkrio Pol Marsijano, suosnivač brenda Ges. Tokom svog detinjstva, glumila je u nekoliko kampanja za Ges liniju za decu, pre nego što je napravila pauzu u manekenstvu zbog škole.

Modelingu se vratila 2013. godine, potpisavši ugovor sa međunarodnom agencijom IMG Models. Na pisti je debitovala sledeće godine, šetajući za Desigual.

POČECI UZ RIJALITI

Džidži Hadid je takođe postala poznata po životu daleko od kataloga i pista od malih nogu, zahvaljujući ulozi svoje majke u popularnoj rijaliti televizijskoj seriji "Prave domaćice sa Beverli Hilsa".

Emisija je često prikazivala delove kućnog života sestara i početak njihovih manekenskih karijera, uz pomoć roditelja (njihov otac je palestinsko-jordanski tajkun Mohamed Hadid). Par se pojavio u nekoliko sezona, iako je Džidži u prošlosti govorila o svojim naporima da izbegne pojavljivanje u emisiji.

"Ali meni je to bilo čudno. Vraćala sam se kući iz škole i napolju bi bili kamioni za proizvodnju. Popela bih se stepenicama u svoju sobu da ne bih morala da idem da pozdravim mamu u kuhinji", istakla je manekenka svojevremeno za magazin "Instajl".

Emisija je pomogla da učvrste svoje pozicije među novom generacijom "trendi devojaka" u Los Anđelesu, pored druge dece poznatih, uključujući Kendal Džener, Hejli Biber i Majli Sajrus.

Džidži Hadid
foto: MPP / Starface / Profimedia

Nije prošlo mnogo vremena pre nego što je sve veći broj pratilaca sestara na Instagramu pomogao modnim brendovima da ih primete, a njihove karijere modela počele su da rastu istom brzinom.

Džidži zahvaljuje Kerin Rojtfeld (bivša glavna i odgovorna uredinca francuskog "Voga") što joj je bila "velika prekretnica " 2014. godine, kada ju je stavila na naslovnicu svoje knjige "CR Fashion Book". Ubrzo nakon toga, pokrenula je svoju prvu kampanju za Toma Forda i postala redovna na nedeljama mode u svetskim metropolama.

Premotajmo unapred, i danas, teško je uzeti časopis ili gledati emisiju na pisti u kojoj se Džidži ne pojavljuje. Džidži ima samo 37 naslovnica različitih izdanja magazina "Vog". Džidži je među najplaćenijim modelima prema "Forbsu, a samo 2022.godine je zaradila čak 20 miliona dolara.

Jolanda Hadid je takođe bila poznata da je otvoreno favorizovala Džidži, naspram Bele, i da je opominjala konstantno da mršavi i bude fit, kako bi bila kao Džidži. Na kraju će se ispostaviti da će Džidži biti ta koja će joj naneti više bola zbog svog dečka Zejna.

LJUBAVNI ŽIVOT

Od 2015. do 2021. Džidži Hadid i Zejn Malik, bili su jedan od dugogodišnjih holivudskih parova koji su se mirli i svađali, a onda ponovo bili zajedno. Njihova veza, koja je trajala skoro šest godina, uključivala je dve fotografije za magazin "Vog" (jedno od njih za naslovnicu), bezbrojne snimke Hadidove u Malikovim proizvodima i rođenje njihove ćerke Kai u septembru 2020. Međutim, veza nije uvek bila mirno more.

U oktobru 2021. više izvora je ekskluzivno za magazin "Pipl" potvrdilo da su supermodel i pevačica raskinuli. Vest je stigla usred izveštaja da je Malik navodno "udario" Hadidinu mamu, Jolandu, tokom svađe. Pevač je to negirao.

Par je imao svoje uspone i padove tokom tih godina.

U početku su oni bili zajedno od 2015.godine, da bi se razišli 2018. godine, da bi 2020.godine opet bili zajedno, sve do 2021.godine kada su se zvanično rastali.

Godine 2020. tadašnji par je najavio da će dobiti bebu. U septembru 2020.godine, Džidži je rodila devojčicu po imenu Kai.

Naredne godine, dok je sve delovalo kao da su izuzetno srećni što su zajedno, dogodilo se ono najgore. Par se od tada zvanično rastao i više nije bilo pomena o pomirenju.

Kako navode različiti izvor, Zejn Malik je udario majku Džidži Hadid, Jolandu, nakon što se par svađao. Pevač je demantovao te navode, dok se Jolanda nije izjašnjavala po tom pitanju. Istakli su da će se truditi da ćerki omoguće lep život i biti uz nju kada god je potrebno.

Džidži Hadid je sada u vezi sa holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom. Par je viđen zajedno 2023.godine, i glasine su se na kraju ispostavile tačnim. On je od nje stariji tačno 20 godina.

Džidži Hadid, Bredli Kuper
foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
1 / 25 Foto: Reuters
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs