"MOJA SNAJA JE POSTIGLA ČUDO, OD MOG SINA NAPRAVILA JE DOMAĆINA": Kažu da nema bolje svekrve od Tanje Bošković

Sin Tanje Bošković, prema njenim rečima, postao je pravi domaćin, a živi i radi u Americi.

Celebrities
"MOJA SNAJA JE POSTIGLA ČUDO, OD MOG SINA NAPRAVILA JE DOMAĆINA": Kažu da nema bolje svekrve od Tanje Bošković
Foto: Printscreen/youtube/rts zvanični kanal

Čuvena glumica Tanja Bošković izvela je na put sina i ćerku, koji su danas samostalni ljudi. Ćerku Lanu Karaklajić često imamo priliku da vidimo u javnosti budući da je izabrala istu profesiju kao majka. Međutim, sina Đorđa malo ko zna.

Naime, Đorđe Karaklajić, koji danas ima 36 godina, živi u dalekoj Americi, a njegov otac, reditelj Dejan Karaklajić, je jednom prilikom govorio otvoreno o njegovom životu.

- Sin Đorđe je završio političke nauke. Digao je ruke od te priče. On je rođen u Americi, pa je odlučio da tamo nastavi život. Odveo je tamo i svoju devojku Katarinu, koja je završila medicinu - rekao je tom prilikom Dejan, dok se njegov sin u međuvremenu i oženio pomenutom Katarinom.

Tanja Bošković
foto: Kurir/Dragan Kadić

- Živeli su dosta teško u Arizoni. On je morao da izdržava porodicu dok ona nije dobila licencu za rad. Sada žive na Floridi. Đorđe je završio još jedan fakultet komunikacije, pa je magistrirao. Tražio je posao pune dve godine, a sada radi kao socijalni radnik. Brine trenutno o dvadesetoro dece. Sudbina svakog deteta je film. Našao je sebe u tom miljeu - dodao je režiser.

Tanja Bošković jednom prillikom je istakla da je snaja od njenog sina uspela da napravi pravog domaćina.

Tanja Bošković
foto: Kurir / Damir Dervišagić

- Važno je da decu naučimo da mogu da odu gde hoće i kad hoće, da im razvijemo i osnažimo krila, da im damo najbolje od sebe, celu svoju ljubav, da verujemo u njihovu snagu i da ih pustimo. Sina sam pustila u Ameriku bez pola reči. Došao mi je jedno popodne i rekao da želi da ode tamo, samo sam rekla "dobro". On je to podneblje izabrao zbog svoje i specijalizacije svoje žene, moje divne snahe. Ona je od mog sina napravila sina i domaćina. Postigla je jedno čudo. Nit' manje žene nit' veće energije. Ako im je tamo lepo, treba da ostanu. Svoju Ameriku sam potrošila, mislim da se neću vraćati čak ni turistički. Nemojte misliti da je negde lepše nego kod nas, to je velika zabluda. Mada, volela bih da živim bliže moru. - rekla je Tanja jednom prilikom zta Stori.

Mnogi komentarišu da nema bolje svekrve od Tanje Bošković.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs